Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξήγησε πώς βγήκε το “Αυτοί Είστε”

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξήγησε πώς βγήκε το “Αυτοί Είστε”

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας παραχώρησε συνέντευξη στο NEWS 24/7, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πώς βγήκε η viral ατάκα στη Βουλή. Τι απαντά στους πολιτικούς του αντιπάλους που τη χρησιμοποιούν.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο NEWS 24/7 και στους δημοσιογράφους Βίκυ Σαμαρά και Χρήστο Δεμέτη παραχώρησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Κουτσούμπας ρωτήθηκε και για το “Αυτοί Είστε”, τη viral ατάκα του στη Βουλή, αποκαλύπτοντας πώς βγήκε και απαντώντας στους πολιτικούς του αντιπάλους που πρόσφατα την… οικειοποιήθηκαν.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Εγώ το είπα στη βουλή απευθυνόμενος στα άλλα κόμματα που κοκορομαχούν, βγάζουν μαχαίρια και σπαθιά λες και είναι αβυσσαλέα η διαφορά τους στα λόγια από το βήμα της βουλής και καταλήγουν να ψηφίζουν, είτε επί της αρχής το νομοσχέδιο, είτε να ψηφίζουν κατά μεν επί της αρχής αλλά από τα 100 άρθρα του νομοσχεδίου να ψηφίζουν τα 70. Έλεος δηλαδή. Γι’ αυτό τους είπα ‘Αυτοί είστε’ και εννοούσα όλα τα υπόλοιπα κόμματα, τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, την Ελληνική Λύση που ήταν μέσα εκείνη τη στιγμή”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα