Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο χωρισμός με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το “ριάλιτι Survivor” και η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο χωρισμός με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το “ριάλιτι Survivor” και η Σταυρούλα Χρυσαειδή
Glomex

Αποκαλυπτικός ήταν στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/06) ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο γνωστός personal trainer θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπου και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους.

“Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος”, είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Νίκου Μουτσινά.

Στη συνέχεια, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;”.

“Το λάθος μου ήταν ότι δεν σκέφτηκα τηλεοπτικά”

Ως απάντηση σε όσους τον κατηγορούσαν συνεχώς ότι είναι “επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι”, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: Το λάθος μου ήταν ότι δεν σκέφτηκα τηλεοπτικά. Το Survivor ήταν τρία Survivor στην πραγματικότητα: το backstage, το on camera και το χειρότερο Survivor ήταν αυτό που γινόταν έξω στις εκπομπές”.

“Αυτά που είδα και διάβασα από κάτι καλοπροαίρετους ανθρώπους που έβγαζαν κάτι ρεπορτάζ που δεν ξέρω αν ισχύουν… αλλά θα τα πω κι αυτά”, συμπλήρωσε ο γνωστός personal trainer.

“Το off-camera το έφερνα στο on-camera εγώ. Οπότε γινόταν κάτι off-camera και έβγαιναν και έλεγαν ότι αυτό δεν έγινε, δεν το είδαμε ποτέ. Το λάθος μου ήταν ότι είχα λάθος προσέγγιση προς το παιχνίδι. Το Survivor φέτος δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα.

Μπαίνω σε κάποιο Συμβούλιο και ακούω: σήμερα στοχεύουμε σε αυτόν, την άλλη βδομάδα σε εκείνον. Δεν το πίστευα. Τα παιδιά που μπήκαν στα Survivor του ’21 και το ’22 ήξεραν να διαβάλλουν ο ένας τον άλλο. Εγώ ήμουν πιο ρομαντικός. Τουλάχιστον δεν ήμουν ρόλος, ήμουν 100% ο εαυτός μου”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα