Τραγωδία στα Τέμπη: Για το Ανόβερο πέταξε σήμερα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Τραγωδία στα Τέμπη: Για το Ανόβερο πέταξε σήμερα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
Ο Ιάσονας-Γεράσιμος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Facebook

Μετά από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος πολυτραυματίας και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης του Ανόβερο

Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης του Ανόβερο της Γερμανίας αεροδιακομίζεται σήμερα Δευτέρα (26/6) ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Ο 20χρονος Γεράσιμος μεταφέρεται από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλευόταν μετά από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του. Ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας, σύμφωνα με το thenewspaper.gr έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή και βαριά.

Μάλιστα, στις 2 μ.μ. έχει προγραμματισθεί η απογείωση της αεροπορικής πτήσης, η οποία θα μεταφέρει επίσης τους γονείς του 20χρονου από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας, ενώ στην πτήση, με την οποία αεροδιακομίζεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος στο Ανόβερο, επιβαίνει επίσης ο αδελφός του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα