Kim Kardashian: Η τολμηρή φωτογράφιση με δερμάτινα μαγιό και τακούνια – “Φωτιά” στο Instagram

Kim Kardashian: Η τολμηρή φωτογράφιση με δερμάτινα μαγιό και τακούνια – “Φωτιά” στο Instagram
Kim Kardashian Instagram / @kimkardashian

Η Kim Kardashian ποζάρει με μαύρο δερμάτινο μπικίνι και ψηλές μπότες, ενώ περιτριγυρίζεται από άνδρες και γυναίκες μοντέλα. Οι φωτογραφίες της στο Instagram.

Η Kim Kardashian μοιράζεται πολύ συχνά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και τις επαγγελματικές της δουλειές, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους θαυμαστές της κάθε φορά να “παραληρούν”.

Αυτή τη φορά, οι φανς της διάσημης τηλεπερσόνας έμειναν άναυδοι από τη νέα τολμηρή φωτογράφισή της, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας για τη νέα συλλογή μαγιό από faux leather και scuba της σειράς shapewear.

Συγκεκριμένα, η 42χρονη εκατομμυριούχος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με μαύρο δερμάτινο μπικίνι και τακούνια ή ψηλές μαύρες μπότες, ενώ σε ένα καρέ φοράει μακριά γάντια.

Η Kardashian περιτριγυρίζεται από άνδρες και γυναίκες μοντέλα. Όλοι τους είναι ντυμένοι με μαγιό της συλλογής, ενώ το δέρμα τους είναι αστραφτερό και γυαλίζει στον ήλιο, με αποτέλεσμα να μοιάζουν με κούκλες.

Επίσης, σε μία από τις φωτογραφίες, η Kim φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και βρίσκεται ξαπλωμένη στην πλάτη ενός άνδρα μοντέλου, ενώ σε άλλη σηκώνει ψηλά ένα hula-hoop πάνω από το κεφάλι της.

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν βροχή, με τους followers να την αποθεώνουν.

Δείτε την ανάρτηση της Kim Kardashian

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα