Πώς να οργανώσεις αποτελεσματικά τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Πώς να οργανώσεις αποτελεσματικά τις καλοκαιρινές σου διακοπές
UNSPLASH

Βρες τον απόλυτος σύμμαχο για το πιο επιτυχημένο travel planning και αυτό το καλοκαίρι! Μπες στον κόσμο του Ferryhopper και γίνε μέλος της μεγάλης παρέας ταξιδιωτών από όλο ον κόσμο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, έτσι και οι διακοπές σου! Ο χρόνος είναι πάντοτε λιγοστός για να οργανώσεις την απόδραση των ονείρων σου, όμως υπάρχει τρόπος να το καταφέρεις! Ακόμα και αν δεν έχεις αποφασίσει τον προορισμό σου, ούτε τις ακριβείς ημερομηνίες, υπάρχει ένα «εργαλείο» που μπορεί να σε βοηθήσει, όχι μόνο να βρεις το ιδανικό μέρος των διακοπών σου, αλλά και να κλείσεις τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια, εύκολα, γρήγορα, σίγουρα και οικονομικά!

UNSPLASH

Το δίλημμα βουνό ή θάλασσα, δεν υπάρχει, αφού στην μαγική Ελλάδα όλοι οι προορισμοί είναι προσβάσιμοι από τη θάλασσα, με δεκάδες ακτοπλοϊκές εταιρείες και εκατοντάδες δρομολόγια, να είναι διαθέσιμα για να σε μεταφέρουν όπου επιθυμείς. Μήπως όμως θέλεις να πας στο εξωτερικό; Το πλοίο είναι η λύση. Ακόμα καλύτερα αν θέλεις να συνδυάσεις πολλούς προορισμούς και να επισκεφτείς όσα περισσότερα μέρη μπορείς, σαν να οργανώνεις τη δική σου μοναδική κρουαζιέρα. Κι αν αναρωτιέσαι αν όλα αυτά είναι εφικτά, η απάντηση είναι ναι και το όνομα του είναι «Ferryhopper»! Με πραγματικά πολλές προτάσεις για προορισμούς, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη, με οδηγούς διακοπών πλούσιους σε περιεχόμενο, με ιδέες για αποδράσεις διαφορετικές και αξέχαστες εξορμήσεις ακόμα και για μια ημέρα, σίγουρα θα βρεις το δικό σου καλοκαίρι!

Πώς μπορείς να πετύχεις το απόλυτο travel planning

UNSPLASH

Το διαδίκτυο μοιάζει με ένα τεράστιο μα μπερδεμένο οδηγό διακοπών, με πραγματικά αμέτρητες πληροφορίες που μπορεί τελικά να σε δυσκολέψουν ή να σε απογοητεύσουν, αντί να σε βοηθήσουν να κλείσεις τις διακοπές σου. Ο καθένας αναζητά τον δικό του ιδανικό προορισμό, ανάλογα με τη διάθεση και βέβαια την οικονομική του δυνατότητα.

Πώς όμως θα διαλέξεις σωστά; Οι φίλοι είναι εκείνοι που επηρεάζουν περισσότερο από οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης την απόφαση μας για διακοπές. Είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για έναν προορισμό στον οποίο έχουν ταξιδέψει και μπορούμε, αφού γνωρίζουμε το γούστο τους, να μάθουμε πολλές πληροφορίες και να αποφασίσουμε αν μας αρέσει ή μας ταιριάζει το ταξίδι μου μας προτείνουν.

Είναι σημαντικό να ακούμε τις ανάγκες μας, να αξιολογούμε τη διάθεση μας, αλλά και τα μέλη της παρέας μας, πριν επιλέξουμε τόσο τον τόπο διακοπών μας, όσο και το κατάλυμα που θα μείνουμε και τις δραστηριότητες που θα απολαύσουμε. Ένα ήσυχο νησί στις Κυκλάδες, με ελάχιστα μικρά μπαρ και μη οργανωμένες παραλίες, δεν είναι ιδανικό για διασκέδαση, χορό και μουσική όλη μέρα, αν έχουμε ανάγκη να ξεφαντώσουμε στις διακοπές μας. Είναι όμως τέλειο για να ξεφύγουμε από την ένταση και να ζήσουμε ζεν, έστω για λίγες ημέρες. Ένα μεγάλο οικογενειακό ξενοδοχείο, γεμάτο μικρά παιδιά που ξυπνούν από νωρίς το πρωί για να παίξουν στην πισίνα, επίσης δεν είναι καλή ιδέα για ένα ζευγάρι που θέλει να περάσει ρομαντικές διακοπές.

UNSPLASH

Το ταξίδι λοιπόν δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και το Ferryhopper τον έχει βρει! Μπες και «ξεναγήσου» στο διαδραστικό του site, ή την προηγμένη εφαρμογή του στο κινητό, για να οργανώσεις και να κλείσεις τις διακοπές σου στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με πλοίο.

Πως θα εξασφαλίσεις οικονομικές διακοπές

Αλήθεια το γνώριζες ότι υπάρχουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια που ξεκινούν από 5 ευρώ;

  • Σίγουρα πρέπει να βρεις το λιμάνι σου.

Από τα μικρά γραφικά νησιά του Αιγαίου, μέχρι τα μεγάλα κοσμοπολίτικα του Ιονίου, μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, φτάνει να επιλέξεις το σωστό λιμάνι, από το οποίο αναχωρεί το πλοίο σου. Για παράδειγμα από το λιμάνι στα Μέθανα, στο οποίο μπορείς να μεταβείς πολύ οικονομικά με το ΚΤΕΛ, αναχωρούν πλοία για στον Πόρο με εισιτήριο μόλις 5 ευρώ! Από το λιμάνι του Λαυρίου επίσης, πετάγεσαι σε μια ώρα στη Τζια με μόλις 13,2 ευρώ. Από τον Πειραιά θα βρεθείς στον παράδεισο της Αίγινας με 9,90 ευρώ και με 13,5 ευρώ στο Αγκίστρι! Ακόμη δες αν μπορείς να συνδυάσεις τις διακοπές σου και να εξερευνήσεις περισσότερους από έναν προορισμούς, με πολύ οικονομικό τρόπο. Αν είσαι κοντά στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, μπορείς από το λιμάνι της να επισκεφτείς την αρχόντισσα Κέρκυρα με το πλοίο με μόλις 5,60 ευρώ ή τους ειδυλλιακούς Παξούς με 10,30 ευρώ το εισιτήριο.

Όλες τις ιδέες και τις προσφορές των εισιτηρίων μπορείς να τις βρεις μέσα από το Ferryhopper, το οποίο είναι πολλά περισσότερα από ένα site ή app που κλείνεις εισιτήρια πλοίων.

  • Μάθε τα καλύτερα του κάθε προορισμού και διάλεξε το δικό σου παράδεισο

Τι είναι αυτό που αναζητάς στις καλοκαιρινές σου διακοπές; Παραλίες, εκδρομές, μονοπάτια, τοπικά προϊόντα, αξιοθέατα και μνημεία, νυχτερινή ζωή και χρήσιμα τηλέφωνα; Πού θα βρεις όλες αυτές τις πληροφορίες συγκεντρωμένες; Τον πλήρη οδηγό των ομορφότερων σημείων της χώρας μας αλλά και μοναδικών προορισμών του εξωτερικού θα τον βρεις και πάλι στο Ferryhopper!

  • Μοναδικές ιδέες και Αξέχαστες εμπειρίες

Αναζητάς έναν προορισμό χωρίς αυτοκίνητο και μάλιστα νησί, ψάχνεις έναν τόπο γεμάτο καλλιτέχνες, θέλεις να ταξιδέψεις με την παρέα σου και αναζητάς το τέλειο σημείο, ή σε νοιάζει μόνο η ρομαντική ατμόσφαιρα; Ακόμα και αν έχεις μόνο μια ημέρα κενό, υπάρχουν εκδρομές που μοιάζουν με διακοπές πολλών ημερών! Μπες στο blog του Ferryhopper και μάθε για αξέχαστες εμπειρίες διακοπών, μοναδικές ιδέες που ταιριάζουν στα γούστα και τη διάθεση σου.

Μικρά tips για να οργανώσεις τέλεια τις διακοπές σου

UNSPLASH

  • Δεν έχεις αποφασίσει που θα πας;

Απλά διάλεξε ανάμεσα σε περισσότερους από 500 προορισμούς σε 26 χώρες που θα τους βρεις εύκολα μέσα στο Ferryhopper. Σχεδίασε όποιο ταξίδι θέλεις συνδυάζοντας πλοία και προορισμούς. Βρες όλα τα δρομολόγια και κλείσε ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην καλύτερη τιμή.

  • Φτιάξε το προσωπικό σου προφίλ

Είτε επισκεφτείς το site του Ferryhopper είτε κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου, μπορείς να συνδεθείς και να αποθηκεύσεις τα στοιχεία σου και το σύστημα θα σε θυμάται.

  • Ενημερώσου σε πραγματικό χρόνο αξιόπιστα

Το Ferryhopper σου δίνει τη δυνατότητα να δεις σε πραγματικό χρόνο τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια όλων των εταιρειών, με απευθείας σύνδεση ή με ανταπόκριση, για τον προορισμό που επιθυμείς. Ναι, ακόμα και γι’ αυτούς που δεν πίστευες ότι συνδέονται μεταξύ τους.

Μπορείς να ενημερώνεσαι για οποιαδήποτε αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, αλλά και να παρακολουθήσεις ζωντανά την πορεία του πλοίου σου και να ενημερώνεσαι για οποιαδήποτε καθυστέρηση.

  • Όλες οι διακοπές σου στο κινητό σου
UNSPLASH

Πάνω από 1,5 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει στην εφαρμογή του Ferryhopper στο κινητό τους, βαθμολογώντας την ως μια από τις κορυφαίες! Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις e-ticket για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που υποστηρίζουν την υπηρεσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα