Τα Lip Oils της DUST+CREAM αναδείχθηκαν νικητές στα Beauty Stars του Madame Figaro

Τα Lip Oils της DUST+CREAM αναδείχθηκαν νικητές στα Beauty Stars του Madame Figaro

Τα ακαταμάχητα Lip Oils της DUST+CREAM συμμετείχαν στα λαμπερά βραβεία Beauty Stars του Madame Figaro και έκλεψαν τις εντυπώσεις κερδίζοντας το βραβείο στην κατηγορία "Budget Friendly - Μακιγιάζ / Χείλη".

Την Τρίτη 14 Μαρτίου η DUST+CREAM είχε τη χαρά να παραλάβει το βραβείο της στο Winners & Closing Event των Beauty Stars. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρευρέθηκαν στο λαμπερό event της βράβευσης και έλαβαν το βραβείο που αναγνωρίζει τη μακρά πορεία του brand και δείχνει για άλλη μια φορά την επιτυχία του στον κόσμο του make up και της προσωπικής φροντίδας.

Οι προβολείς ήταν φυσικά στραμμένοι στα Lip Oils της DUST+CREAM, έναν από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς που τράβηξε τα βλέμματα κερδίζοντας το βραβείο της κατηγορίας “Budget Friendly – Μακιγιάζ / Χείλη”. Αυτά τα μοναδικά Lip Oils με ενυδατική δράση και glossy, non-sticky εφέ χαρίζουν λάμψη και φρεσκάδα σε καθημερινές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις. Διαθέσιμα σε 3 αποχρώσεις και με φρουτώδες άρωμα, χαρίζουν διακριτική κάλυψη και απαλό χρώμα, αφήνοντας τα χείλη λεία, juicy και βαθιά ενυδατωμένα.


Το Winners & Closing Event των βραβείων έγινε στο BOX Athens σε μια γιορτινή, fun και beauty-infused ατμόσφαιρα. Η βραδιά της απονομής τα είχε όλα: κέφι, λάμψη και ένα απολαυστικό πάρτι όπου συμμετείχαν τα πιο γνωστά brands στο χώρο του μακιγιάζ, της περιποίησης και της ομορφιάς.

Η DUST+CREAM αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 87 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

#dustandcream #beautyismyplayground

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα