Πάρτε πίσω τους Καμπόσους: Ο Μητσοτάκης αργεί αλλά συγχωρεί…

Πάρτε πίσω τους Καμπόσους: Ο Μητσοτάκης αργεί αλλά συγχωρεί…
Δημήτρης Καμπόσος eurokinissi

Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, ο Καμπόσος είναι εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά και η ΝΔ έχει ανάγκη όλα τα παιδιά της.

Εν μέσω καύσωνα και καταστροφικών πυρκαγιών ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με ένα… σπουδαίο θέμα. Ανακάλεσε τη διαγραφή ενός μεσαίου στελέχους της ΝΔ: Δημήτρης Καμπόσος με το όνομα, δήμαρχος Άργους-Μυκηνών.

Με μια λιτή ανακοίνωση λίγων αράδων, την οποία πρέπει να ψάξεις με το φανάρι για να τη βρεις (την έδωσε μάλλον σε ΜΜΕ της περιφέρειάς του ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος), ο εκλεκτός αυτός άρχων αποκαταστάθηκε. Ιδού η ανακοίνωση με ημερομηνία 17 Ιουλίου: «Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, όπως ισχύουν και ειδικότερα το άρθρο 5§3, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφασίζει την ανάκληση της υπ’ αρ. 34/2018 από 8/6/2018 απόφασης διαγραφής του Δημητρίου Καμπόσου του Παναγιώτη. Κατά συνέπεια, επανέρχεται σε αυτόν η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από αυτήν».

Θα διερωτηθεί, ίσως, ο αναγνώστης: Γιατί, άραγε, έχει τέτοια σημασία αυτή η απόφαση ώστε να της αφιερωθεί ένα άρθρο την ώρα που τόσα συμβαίνουν;

Η απάντηση είναι απλή. Διότι ήταν πάλι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος είχε διαγράψει το 2018 τον κ. Καμπόσο ως ρατσιστή και χρήστη μισαλλόδοξου και διχαστικού λόγου. Τότε ο Καμπόσος είχε χαρακτηρίσει «προδότη» το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση τραμπούκων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ(τότε) κ. Μητσοτάκης είχε αποδοκιμάσει τον υβριστή-δήμαρχο, στέλεχος της ΝΔ. Ο οποίος, απτόητος, λίγες μέρες αργότερα επανήλθε με υβριστικό παραλήρημα, αποκαλώντας, μεταξύ άλλων, τον Μπουτάρη «εκλεκτό των Εβραίων». Ο κ. Μητσοτάκης υποχρεώθηκε να τον διαγράψει.

Πέρασαν πέντε χρόνια και ήρθε η ώρα της αποκατάστασης. Ζήτησε συγγνώμη εν τω μεταξύ ο Καμπόσος από τον Μπουτάρη; Όχι. Απαρνήθηκε το τότε υβριστικό παραλήρημά του; Δεν γνωρίζουμε κάτι. Τότε ποιο λόγο έχει ο Μητσοτάκης του 2023 να «διαγράφει» τον Μητσοτάκη 2018, να αίρει τη διαγραφή και να λέει στον ρατσιστή, υβριστή, μισαλλόδοξο(δικά του λόγια) Καμπόσο «αφέωνταί σοι αι αμαρτίαι σου»;

Τότε κυνηγούσε την εξουσία και στο κυνήγι αυτό οι Καμπόσοι δεν του χρειάζονταν. Τώρα την εξουσία την κατέκτησε. Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, ο Καμπόσος είναι εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά και η ΝΔ έχει ανάγκη όλα τα παιδιά της. Και τα αποπαίδια της. Έχει ανάγκη τους Καμπόσους της. Που μπορεί να έγιναν και… «κεντρώοι»!

Τόσο απλά και τόσο κυνικά…

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα