Φωτιά στον Κουβαρά: Το NEWS 24/7 στα πύρινα μέτωπα – Δείτε βίντεο

Φωτιά στον Κουβαρά: Το NEWS 24/7 στα πύρινα μέτωπα – Δείτε βίντεο
Φωτιά στον Κουβαρά: Το NEWS 24/7 στα πύρινα μέτωπα NEWS 24/7

Εικόνες καταστροφής στον οικισμό του Πύργου Μελισσουργού. Δείτε πλάνα που μετέδωσε το NEWS 24/7.

Ζημιές σημειώθηκαν σε σπίτια στην περιοχή που Πύργου Μελισσουργού στον Κουβαρά Αττικής, κατά το πέρασμα της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο σημείο βρέθηκε το NEWS 24/7 και κατέγραψε τις αγωνιώδεις προσπάθειες πυροσβεστών, εθελοντών και κατοίκων να σώσουν τα σπίτια του οικισμού από τις φλόγες.

Σημειώνεται πως εκδόθηκαν διαδοχικά προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112 για την ασφάλεια των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε.

Όπως είπε το πρώτο μήνυμα του 112 ήταν αρχικά για την ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με την πυρκαγιά που εξελίσσεται στην περιοχή τους, στη συνέχεια το δεύτερο μήνυμα ήταν για προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων από τον οικισμό Πέτα Κουβαρά και το τρίτο μήνυμα στις 14:20 για την προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων από τους οικισμούς Μελισσουργός και Τραμπουριά προς Ανάβυσσο.

Εν συνεχεία, στάλθηκε νέο μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσο να εκκενώσουν προς παραλία Παλαιάς Φώκαιας, ενώ στη συνέχεια στους κατοίκους του Λαγονησίου προς Αθήνα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα