Ινδία: Οικογενειακό πικ νικ μετατράπηκε σε τραγωδία

Ινδία: Οικογενειακό πικ νικ μετατράπηκε σε τραγωδία
Η στιγμή της οικογενειακής τραγωδίας Twitter

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο, στο οποίο φαίνεται ισχυρό κύμα να τραβάει στη θάλασσα ένα ζευγάρι, το οποίο είχε ανέβει σε έναν βράχο, για να φωτογραφηθεί. 

Σε τραγωδία κατέληξε η εξόρμηση μιας οικογένειας στη Βομβάη της Ινδίας, η οποία βρέθηκε εκεί, για να κάνει πικνίκ.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο, φαίνεται η στιγμή που η Jyoti Sonar και ο σύζυγός της, Mukesh Sonar, ανέβηκαν σε έναν βράχο, στην περιοχή του Bandra Bandstand της Ινδίας, στην Αραβική Θάλασσα, για να τραβήξουν φωτογραφίες. Τεράστια κύματα φαίνονταν να χτυπάνε το βράχο, μέχρι τη στιγμή που ένα από αυτά τράβηξε και τους δύο στη θάλασσα.

Η γυναίκα δεν τα κατάφερε και πνίγηκε.

“Έχασα την ισορροπία μου και γλιστρήσαμε και οι δύο. Ένας άντρας με κράτησε, ενώ άρπαξα τη γυναίκα μου, αλλά δεν μπόρεσε να σωθεί”, είπε ο Sonar, στην τοπική αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο, αφού ενημερώθηκε από περαστικούς.

“Η Jyoti με ακολούθησε στη θάλασσα και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε την αίσθηση του νερού που πιτσιλίζει τα ρούχα μας. Τα παιδιά προσπαθούσαν επίσης να κινηθούν προς το μέρος μας, αλλά τους το απαγορεύσαμε, καθώς η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη”, είπε ο ίδιος σε ινδική εφημερίδα, σύμφωνα με τον The Independent.

Ο Sonar ανέφερε ότι η οικογένεια κάθε 15 μέρες έκανε πικνίκ και για εκείνη την εβδομάδα είχαν, αρχικά, σκεφτεί να πάνε σε κάποια άλλη περιοχή. Όμως, στην παραλία Juhu -η πρώτη επιλογή- απαγορευόταν η είσοδος λόγω της υψηλής παλίρροιας και για αυτό αποφάσισαν να επισκεφτούν την Branda.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα