Zara Holland: Εντυπωσιακός γάμος στην Ελλάδα για την πρώην Μις Βρετανία – Δείτε φωτογραφίες

Zara Holland: Εντυπωσιακός γάμος στην Ελλάδα για την πρώην Μις Βρετανία – Δείτε φωτογραφίες
Instagram / @zaraholland

Η Zara Holland παντρεύτηκε τον αγαπημένο της έπειτα από επτά χρόνια σχέσης και επέλεξε την Ελλάδα για τον τριήμερο γάμο της. Τα καρέ που μοιράστηκε στο Instagram και οι δηλώσεις της.

Η πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία Zara Holland παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Elliot Love στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας μια τριήμερη τελετή.

Η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του Love Island το 2016 δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον 33χρονο σύντροφό της, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει στο Ντουμπάι τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα προχώρησαν στο επόμενο βήμα, ενώπιον 140 καλεσμένων, σε έναν πανέμορφο και ειδυλλιακό χώρο, με θέα τη θάλασσα, στη Βάρη.

Το εντυπωσιακό σκηνικό στην αθηναϊκή ριβιέρα απαιτούσε κι ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Η Zara φόρεσε ένα ολόλευκο νυφικό, διακοσημεμένο με λουλούδια, κι ένα μακρύ πέπλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Zara στη Daily Mail, είπε: “Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας, ήταν τέλεια. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Ήταν ένας γάμος τριών ημερών. Την πρώτη μέρα κάναμε ένα δείπνο καλωσορίσματος σε μια οικογενειακή ελληνική ταβέρνα, ήταν μια σωστή παραδοσιακή ελληνική βραδιά και είχαμε ένα ελληνικό συγκρότημα. Τη δεύτερη μέρα ήταν ο γάμος και την τρίτη κάναμε ένα πάρτι στην πισίνα, το οποίο είχε ολόλευκο θέμα“.

Η Zara αποκάλυψε ότι άργησε 15 λεπτά στον γάμο της, αλλά αυτό δεν μείωσε τη μεγαλειώδη είσοδό της, καθώς περπατούσε στο διάδρομο κρατώντας το μπράτσο του περήφανου πατέρα της, υπό τη μουσική μιας άρπας και του βιολιού. Όπως είπε: Ήταν μια τόσο ξεχωριστή στιγμή όταν ο πατέρας μου με συνόδευσε. Ήθελα να κρατήσω τον γάμο όσο το δυνατόν πιο παραδοσιακό, ακόμα και το προηγούμενο βράδυ το περάσαμε χωριστά”.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο της:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα