Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες

Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες
Καλοκαίρι στην Αθήνα Menelaos Myrillas / SOOC

Επιστρέφει το καλοκαίρι από σήμερα, με γενικά αίθριο καιρό και θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός , με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Πιθανότητα όμβρων στα ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα για την εποχή.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα στα ανατολικότερα τμήματα πρόσκαιρα θα έχουμε λίγες τοπικές βροχές ή όμβρους. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα οπότε στα ορεινά ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 30 με 31 και στο Αιγαίο τους 27 με 29 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 20-06-2023

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 31 με 33 και στο Αιγαίο τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-06-2023

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως την Τετάρτη.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 22-06-2023

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά .

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα