Superman: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα διαδεχθεί τον Henry Cavill στις νέες ταινίες της DC

Superman: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα διαδεχθεί τον Henry Cavill στις νέες ταινίες της DC
AP / @Clay Enos

Η απόφαση για το ποιος θα υποδυθεί τον νέο Σούπερμαν ελήφθη μετά από μια εκτεταμένη διαδικασία οντισιόν, που περιελάμβανε προσωπικές δοκιμαστικές προβολές. Σε αυτές οι υποψήφιοι φορούσαν την στολή του ήρωα.

Όπως φαίνεται, η Warner Bros και DC Studios έχουν επιτέλους τον νέο τους Superman, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του ρόλου από τον Henry Cavill, στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν που ετοιμάζει ο James Gunn.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως τα στελέχη της εταιρίας είδαν 6 ηθοποιούς για τους ρόλους των Clark Kent και Lois Lane και τελικά φαίνεται πως κατέληξαν στον David Corenswet και στην Rachel Brosnahan αντίστοιχα.

O David Corenswet θα υποδυθεί τον Σούπερμαν και η Rachel τη Λόις Λέιν Chris Pizzello, left, Evan Agostini/Invision/AP, right, File

 

Ειδικότερα, το νέο ρεπορτάζ του Deadline επισημαίνει πως η απόφαση ελήφθη μετά από μια εκτεταμένη διαδικασία οντισιόν, που περιελάμβανε προσωπικές δοκιμαστικές προβολές όπου οι ηθοποιοί φορούσαν πλήρως την στολή του ήρωα και μακιγιάζ. Τα τεστ επιβλέπονταν από τους συν-προέδρους της DC, τον Peter Safran και τον σκηνοθέτη James Gunn και διήρκεσαν δύο ημέρες, με τη μία ημέρα να είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των ηθοποιών με τη στολή του Superman.

Όπως σημειώνουν οι Unboxholics, αναφέρεται ότι οι ηθοποιοί είχαν κλείσει δοκιμαστικές συμφωνίες που θα έληγαν μέσα σε δύο εργάσιμες εβδομάδες. Αυτό αφήνει να εννοηθεί ότι υπήρχε αρκετή βιασύνη για την άμεση ολοκλήρωση του casting, πριν από την πιθανή απεργία της SAG-AFTRA, που θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιουνίου.

O David Corenswet Evan Agostini/Invision/AP

 

Αν και η Warner Bros δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της στην επερχόμενη Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, υπάρχει η πιθανότητα οι Corenswet και Brosnahan να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια κάποιου πάνελ του στούντιο. Ωστόσο, αν πραγματοποιηθεί η απεργία, οι ηθοποιοί δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, καθώς σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της απεργίας, απαγορεύεται στους ηθοποιούς να προωθήσουν οποιαδήποτε ταινία κατά τη διάρκειά της.

Φυσικά, τώρα που οι ρόλοι των Clark Kent και της Lois Lane έχουν πλέον κλειδώσει, ο James Gunn θα επικεντρωθεί στο casting του βασικού ανταγωνιστή του Superman, του Lex Luthor, καθώς και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων, όπως ο Jimmy Olsen.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα