Fame Story: Στον “αέρα” το trailer – Τα 3 τεράστια έπαθλα που θα πάρει ο νικητής

Fame Story: Στον “αέρα” το trailer – Τα 3 τεράστια έπαθλα που θα πάρει ο νικητής
Fame Story / Νίκος Κοκλώνης star tv

Το Fame Story επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση την ερχόμενη σεζόν. Το πρώτο trailer και τα μεγάλα έπαθλα για τον νικητή.

Το Fame Story επιστρέφει την ερχόμενη σεζόν στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του STAR, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής παραμένουν μυστήριο.

Το Fame Story, ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent show, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μετά από την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα λάβει και ένα από τα πιο σημαντικά και τιμητικά έπαθλα, που έχουν υπάρξει ποτέ σε μουσικό reality show!

Συγκεκριμένα, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2024, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records, ενώ θα λάβει και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δείτε το πρώτο trailer

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα