Νατάσα Θεοδωρίδου – Κριστιάνα Μπέτα: Μαμά και κόρη τραγουδούν μαζί στη θάλασσα

Νατάσα Θεοδωρίδου – Κριστιάνα Μπέτα: Μαμά και κόρη τραγουδούν μαζί στη θάλασσα

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η μεγάλη της κόρη Κριστιάνα Μπέτα, φόρεσαν τα μαγιό τους, πήγαν για μπάνιο και διασκέδασαν τους διαδικτυακούς τους φίλους με τραγούδια. Η ανάρτηση στο Instagram.

Ανέμελες στιγμές στη θάλασσα απόλαυσαν χθες, Κυριακή (16/07), η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Κριστιάνα Μπέτα, οι οποίες πέρασαν χρόνο μαζί.

Μητέρα και κόρη φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν για μπάνιο, με την δημοφιλή τραγουδίστρια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα.

“Μαμά! Πού είμαστε;” ακούγεται να ρωτάει η Κριστιάνα Μπέτα σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε η Νατάσσα Θεοδωρίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να απαντά: “Ξεμείναμε οι δυο μας και ήρθαμε θαλασσίτσα… και καφεδάκι”.

“Μήπως κάνουμε κανένα πάρτι;” αναρωτιέται η μεγάλη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, με την ίδια να απαντά θετικά και να ξεκινά να τραγουδά το κομμάτι “Ο Χάρτης”, το οποίος κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και σημειώνει τεράστια επιτυχίες.

Η Κριστιάνα, φυσικά, συνόδευσε τη μαμά της στην ερμηνεία, ενώ στο τέλος του βίντεο, όπως και στην ανάρτησή της, η ταλαντούχα τραγουδίστρια σημειώνει πως “σαν την Ελλάδα δεν έχει”.

Μάλιστα, σε άλλα βίντεο που ανήρτησε στα stories της, η Νατάσσα Θεοδωρίδου τραγούδησε και άλλες αγαπημένες επιτυχίες της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα