Όλγα Γεροβασίλη: Γιατί αρνήθηκε την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Όλγα Γεροβασίλη: Γιατί αρνήθηκε την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Η Όλγα Γεροβασίλη Eurokinissi

"Ο ρόλος του αντιπροέδρου της Βουλής σε αυτή την περίοδο θα είναι πολύ κρίσιμος", απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη, δίνοντας εξηγήσεις γιατί δεν θα είναι στην προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μια “σύνθετη περίοδο” έκανε λόγο η Όλγα Γεροβασίλη προσερχόμενη στη Βουλή κατά την ορκωμοσία των νέων βουλευτών.

“Θα είναι μια σύνθετη κοινοβουλευτική περίοδος εξαιτίας αυτών που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία και τον ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας με τη δυνατότερη φωνή που μπορούμε να αρθρώνουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και να διαφυλάξουμε την αδιατάραχτη λειτουργία του Κοινοβουλίου σε αυτή την κρίσιμη περίοδο” είπε συγκεκριμένα η Όλγα Γεροβασίλη.

Ερωτηθείσα γιατί δεν ανέλαβε την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη, απάντησε:

“Σε μια σύνθετη περίοδο η διάταξη των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει με την καλύτερη, δυνατότερη εκπροσώπηση από όλες τις θέσεις. Απαιτείται συνοχή από όλους μας. Ο ρόλος του αντιπροέδρου της Βουλής σε αυτή την περίοδο επίσης θα είναι κρίσιμος. Είμαι παρούσα”, είπε για να προσθέσει: “Μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Αλέξη Τσίπρα, οφείλει ο καθένας μας να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν έργο. Σε αυτή τη θητεία λοιπόν εγώ θα είμαι σε αυτή τη θέση. Βεβαίως, φάνηκε εξαρχής πως υπήρξε μια αποδοχή και προς εμένα και ευχαριστώ για αυτό όλους και όλες. Θα είμαι εδώ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις”.

Όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει σε περίπτωση που κάνει νέο πολιτικό βήμα ο Αλέξης Τσίπρας, η κ. Γεροβασίλη χαμογέλασε και απάντησε λακωνικά, “θα τα δούμε όλα αυτά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα