Η Lidl Ελλάς έδωσε τα κλειδιά του Mini Cooper Countryman στον μεγάλο νικητή του ανοιξιάτικου διαγωνισμού Lidl Plus

Η Lidl Ελλάς έδωσε τα κλειδιά του Mini Cooper Countryman στον μεγάλο νικητή του ανοιξιάτικου διαγωνισμού Lidl Plus

Τα Lidl έφεραν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό της άνοιξης, χαρίζοντας 100 μοναδικά δώρα και φυσικά το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια του τυχερού νικητή.

Η Lidl Ελλάς έκανε την πιο ευχάριστη έκπληξη τον Μάρτιο, φέρνοντας τον μεγαλύτερο διαγωνισμό της άνοιξης. Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε 10, αλλά 101 ήταν οι νικητές του διαγωνισμού Lidl Plus.

Ένας super διαγωνισμός, ο οποίος κλήρωνε ένα αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman, 50.000 ευρώ σε εκπτωτικά κουπόνια Lidl Plus και 50 μοναδικά δώρα τεχνολογίας.

Πλέον το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στα χέρια του μεγάλου νικητή. To Mini Cooper Countryman παρέδωσε την Παρασκευή 16 Ιουνίου στον τυχερό νικητή ο Ιωάννης Καρανάτσιος, Chief Commercial Officer & Member of the Board της εταιρείας.

Ο υπερτυχερός δεν ήρθε με δικό του μεταφορικό μέσο, αλλά αφού παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, πήρε τον δρόμο του γυρισμού, οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman.

Το καλύτερο βέβαια, είναι πως έφυγε με ένα Mini Cooper Countryman χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Ή για την ακρίβεια, όπως κι όλοι όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, συμμετείχαν απλά κάνοντας τα ψώνια τους με το Lidl Plus.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 23 Απριλίου οι χρήστες του Lidl Plus που ψώνισαν σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο έπαιρναν 1 συμμετοχή για κάθε αγορά 25€ και άνω.

Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπήκαν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν όχι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και όλα τα υπόλοιπα δώρα:

  • 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+
  • 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K
  • 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus
  • 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000BTU

Μάλιστα, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκέντρωνε κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες είχε να κερδίσει στην τελική κλήρωση.

Γιατί στόχος του Lidl Plus είναι να επιβραβεύσει όλους εκείνους που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους.

Το ακόμα πιο σημαντικό δε, είναι πως τα καλά νέα δεν τελείωσαν εδώ. Κι αυτό γιατί τον Ιούλιο τρέχει νέος, ξεχωριστός διαγωνισμός, που χαρίζει σε 20 τυχερούς της εφαρμογής πλούσια δώρα.

Κατέβασε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάνε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρε μέρος στον νέο, καλοκαιρινό διαγωνισμό για να απολαύσεις τα πιο plus δώρα.

Δοκίμασε την τύχη σου και πού ξέρεις, ίσως αυτή τη φορά να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα