Η Belkin έχει και οικολογική συνείδηση και οικολογικά προιόντα

Η Belkin έχει και οικολογική συνείδηση και οικολογικά προιόντα
UNSPLASH

Η Belkin, η εταιρία που ηγείται στον κλάδο των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, έχει θέσει ως προτεραιότητα τη βιωσιμότητα και την καινοτομία.

Το ταξίδι της ξεκίνησε με σκοπό να βρεθεί ένας βιώσιμος τρόπος κατασκευής προϊόντων και προορισμός του, είναι να παράγει μέχρι το 2025 μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Τα προιόντα Belkin, τώρα ακόμα πιο φιλικά για το περιβάλλον!

UNSPLASH

Πόσο καλύτερο ακούγεται όταν γνωρίζουμε ότι με τα αγαπημένα μας προιόντα βοηθάμε και εμείς στο περιβάλλον; Πλέον, τα προϊόντα της εταιρίας φτιάχνονται από ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία μπορούν να πάρουν ξανά ζωή, βοηθώντας τον πλανήτη. Επιπλέον, οι συσκευασίες δεν έχουν καθόλου πλαστικό! Αυτά είναι δύο βήματα, τα οποία στηρίζουν ενεργά την κυκλική οικονομία και μειώνουν την παγκόσμια εξάρτηση από τα πλαστικά. Έτσι, μόνο με αυτές τις αλλαγές, οι εκπομπές CO2 μπορούν να μειωθούν έως και κατά 67%. Η ποιότητα παραμένει, όμως το αποτύπωμα για τον πλανήτη γίνεται καλύτερο!

H δέσμευση γίνεται πράξη

Απόδειξη της δέσμευσης που έχει δώσει η Belkin, αποτελεί η μείωση κατά 20% των πλαστικών μίας χρήσης από το 2019. Αυτή γίνεται ήδη πράξη με τα νέα προιόντα της, στα οποία χρησιμοποιήθηκε 100% ανακυκλωμένο πλαστικό όπου είναι δυνατόν. Ανάμεσα σε αυτά τα προιόντα περιλαμβάνονται τα εξής:

Στόχος η 100% ανακυκλωσιμότητα των προιόντων της

UNSPLASH

Κατανοώντας τον καταστροφικό αντίκτυπο των πλαστικών μιας χρήσης στον πλανήτη, η Belkin έχει λάβει μια συνειδητή απόφαση να ενσωματώσει υλικά ανακυκλωμένα μετά τον καταναλωτή στα προϊόντα της όπου είναι δυνατόν, προχωρώντας προς τα εμπρός. Αυτή η αλλαγή, επιτρέπει να μειωθούν σημαντικά η εξάρτησή από πλαστικά και να σημειωθεί ουσιαστική πρόοδος για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Στόχος της, είναι να παρακολουθεί συνεχώς, να δοκιμάζει και να βελτιώνει τις πρακτικές της, με απώτερο στόχο τα προϊόντα μηχανικής που είναι 100% ανακυκλωσιμα, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια ή την ποιότητα! Σίγουρα η απόφαση να εξαλειφθεί το πλαστικό από τα υλικά συσκευασίας, μειώνει σημαντικά το παγκόσμιο οικολογικό αποτύπωμα! Αυτή η αλλαγή δεν είναι μόνο αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον, αλλά αντιμετωπίζει επίσης τις ανησυχητικές στατιστικές ότι μόνο το 5% του συνολικού πλαστικού ανακυκλώνεται.

Δείχνοντας το παράδειγμα στον κλάδο της

UNSPLASH

Η Belkin, μέσω της οικολογικής της συνείδησης, γίνεται υπόδειγμα στον κλάδο της που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αλλαγής του κλίματος και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Με την ανάπτυξη προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, την προώθηση της ανακύκλωσης και τη γενικότερη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, αποδεικνύει τη δέσμευσή της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Με αυτές τις πρωτοβουλίες, η Belkin παρέχει ένα πρότυπο για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές παγκοσμίως και ενθαρρύνει όλους μας να χαράξουμε μία πορεία προς ένα πιο υπεύθυνο μέλλον, όπου η βιωσιμότητα και η καινοτομία πάνε χέρι-χέρι!

Για περισσότερα νέα της Belkin, ενημερωθείτε μέσα από το www.belkingreece.gr ή ακολουθήσε τη στο Instagram “Belkin Greece”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα