10 οικονομικοί τρόποι θέρμανσης για τον χειμώνα

10 οικονομικοί τρόποι θέρμανσης για τον χειμώνα

Το News247 βρήκε 10 οικονομικούς τρόπους θέρμανσης που θα κρατήσουν το σπίτι σου ζεστό.

Λίγο πριν αρχίσουν τα μεγάλα κρύα και μπει ο χειμώνας για τα καλά, σου βρήκαμε τους τρόπους για να απολαμβάνεις την ζεστασιά κατ’ οίκον.

Άλλη μία συνέλευση στην πολυκατοικία που δεν έλυσε τον θέμα της κοινόχρηστης θέρμανσης και έφυγες άκαρπος. Άλλη μία φορά που η τιμή του πετρελαίου μοιάζει ασύμφορη ενώ ο υδράργυρος κατεβαίνει απειλητικά και το τσουχτερό κρύο κάνει την παρουσία του όλο και πιο αισθητή. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά ενώ η υγρασία είναι ο χειρότερος εχθρός στο ταβάνι σου.

Το κρύο δύσκολο να το υπομείνεις. Πρέπει να προχωρήσεις στις σωστές εναλλακτικές θέρμανσης χωρίς να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη σου. Υπάρχουν ευτυχώς πολλές κλασικές αλλά και πρωτοποριακές λύσεις που θα σου επιτρέψουν να έχεις τον οικονομικό έλεγχο και να μην ξοδεύεσαι μηνιαίως. Οι πηγές ενέργειας και τα καύσιμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφέρουν και είναι ανάλογες με τις προτιμήσεις σου και τον χώρο που επιθυμείς να ζεσταίνεις.

Ήρθε η ώρα να καταπολεμήσεις το πρόβλημα στην ρίζα του προστατεύοντας την τσέπη σου. Παρακάτω θα βρεις 10 λύσεις που υπόσχονται επιτέλους να σε κάνουν να πετάξεις την κουβέρτα από πάνω σου.

Θερμαντικό Πάνελ ECONO HEAT 69,90€

Θερμάστρα υγραερίου & ρεύματος DAEWOO 96,90€

Θερμάστρα Χαλαζία IZZY QUARTZ 69,90€

Θερμάστρα καθαρού πετρελαίου KEROSUN OMNI 239€

Θερμάστρα Αλογόνου ROHNSON 26,99€

Αφυγραντήρας EMIDE 109€

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ TRISTAR 39.90€

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ EINHELL

64.43€
57.36€

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΔΙΠΛΗ FIRST AUSTRIA

54.33€
38.00€

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΠΥΡΓΟΣ TRISTAR

52.50€
39.82€

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα