10 προσφορές σινεμά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

10 προσφορές σινεμά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το News247 σε στέλνει στις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας με τις πιο οικονομικές προσφορές για σινεμά.

Το φθινόπωρο και ο Σεπτέμβρης πέρα από την επιστροφή σε αγαπημένες, χειμωνιάτικου χαρακτήρα συνήθειες, σε υποδέχονται και με τις πρώτες καλές ταινίες της σεζόν.

Ανέκαθεν το φθινόπωρο χρειαζόταν πιο χαλαρούς ρυθμούς. Κάθε μεταβολή στον καιρό και το σκηνικό της εποχής που αποτυπώνεται στην φύση είναι μοναδικό. Μένεις στο σπίτι περισσότερο, σκέφτεσαι επίσης περισσότερο και πιο σε βάθος και γενικά τα ερεθίσματα είναι περισσότερα μιας και η επιστροφή απαιτεί προσαρμογή και αλλαγές. Μιλώντας όμως για ερεθίσματα δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο από ταινίες και σινεμά. Όσο παραμένουν άλλωστε ανοιχτά τα θερινά σινεμά, οι ταινίες γίνονται η αγαπημένη ασχολία όλων.

Σε χειμερινό ή θερινό, η ταινιοθήκη είναι πλούσια. Με μία γρήγορη ματιά μπορώ να σου πω για βιογραφίες, περιπέτειες και ιστορίες αγάπης, που θα ταιριάξουν με την γλυκιά θλίψη της εποχής, και πιο συγκεκριμένα, για πολλά μικρά διαμάντια με τίτλους και πρωταγωνιστές. Η δραματική ιστορία του καπετάνιου Σάλι που υποδύεται ο αγαπημένος Τομ Χανκς και η συνωμοσία της Έμμα στο “Και οι 7 ήταν υπέροχοι” είναι μερικά από αυτά.

Τα κοινωνικά «Πριν Έρθεις Εσύ» και «Που πάω Θεέ μου;» σου υπενθυμίζουν πως όλα μπορούν να συμβούν από εκεί που δεν το περιμένεις χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα καλό. Η πρωτοτυπία μιας βραβευμένης ταινίας road trip και το λαμπερό σκηνικό ενός μιούζικαλ ικανοποιούν κάθε γούστο και επιθυμία.

Καλή προβολή!

6€ για Είσοδο 2 Ατόμων, στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” στο Μαρούσι

7€ για Εϊσοδο 2 Ατόμων, στο Θερινό «cine Βοτσαλάκια» στην Παραλία της Καστέλλας

7,50€ για Είσοδο 2 Ατόμων στο Θερινό Cine Lila, στα Πατήσια

Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για να απολαύσετε την Εξαιρετική Δραματική Ταινία «Εγώ κι ο Καμίνσκι» στο ιστορικό «Cine Alex» στην Αγίας Σοφίας 4€

Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για την Νέα Ταινία του Γούντι Άλεν «Café Society» στον Θερινό Κινηματογράφο «Απόλλων» 3,5€

Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5€ κατά άτομο), για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Πολυαναμενόμενης Ταινίας «Sully» 7€ στο «Cine Μακεδονικόν»

Ένα Εισιτήριο για να Απολαύσετε την Πανελλήνια Πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης Ταινίας Δράσης «Και οι 7 ήταν Υπέροχοι» στο Θερινό Κινηματογράφο «Cine Ναταλί» 4€

Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε Μία ή και τις Δύο Κορυφαίες Κινηματογραφικές Επιτυχίες στο «Cine Αύρα», στην Πλαζ Αρετσού 4€

  • με την Αριστουργηματική Ταινία «Πριν έρθεις Εσύ»
  • με την Αγαπημένη Εµίλια Κλαρκ (Game of Thrones)
  • και την Ξεκαρδιστική Ιταλική Κομεντί «Που πάω Θεέ μου;»,
  • με την Εξαιρετική Ερμηνεία του Μοναδικού Τσέκο Ζαλόνε!

Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για την Εξαιρετική Ταινία «Ο Δρόμος για το Λα Παζ» στο Θερινό Cine «Ελληνίς» 4€

Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για να απολαύσετε το Κινηματογραφικό Μιούζικαλ «Funny Face» στο ιστορικό «Cine Alex» 4€

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα