10 ρολόγια για να επενδύσεις χρήμα στο χρόνο

10 ρολόγια για να επενδύσεις χρήμα στο χρόνο

Δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς ρολογιών σε έκπτωση και στον παρουσιάζουμε

Ένα ρολόι καταφέρνει να προσδίδει στυλ σε όλες σου τις εμφανίσεις. Αποτελεί ξεχωριστό αξεσουάρ τόσο για τον άνδρα όσο και για την γυναίκα. Είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και πέρα από την λειτουργία που ορίζει η παρουσία του στον καρπό σας, καταφέρνει να αναδείξει κάθε σας εμφάνιση.

Μπορεί να υποστηρίζεις ότι στις μέρες μας ένα ρολόι έχει χάσει την πρακτικότητα του μιας και είσαι μονίμως κολλημένος στην οθόνη ενός κινητού ή τάμπλετ. Πότε όμως αγόρασες ένα ρολόι για να κοιτάς απλά την ώρα; Πόσες φορές άλλαξες το λουράκι του για να ταιριάζει με το σακάκι σου; Και εν πάση περιπτώσει, δεν θα περνάς όλη σου την μέρα “χαϊδεύοντας” οθόνες. Η τάση άλλωστε από τις εταιρίες ηγέτες είναι τα smartwatches.

Το ρολόι χειρός συμβάλλει στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εικόνας και δυναμικής παρουσίας. Προσδίδει κύρος και συμπληρώνει την εμφάνισή σου. Διαφοροποιεί και τονίζει την μοναδικότητα σου. Είναι κομμάτι της ταυτότητάς σου που στολίζει το χέρι σου και αναδεικνύει την αισθητική σου.

Δερμάτινο λουράκι, μεταλλικό μπρασελέ, vintage, μεγάλα στρογγυλά και τετράγωνα. Όλα για όλους, ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας και στυλ. Ένα ρολόι συνδυάζετε εύκολα με όλες τις επιλογές, υποστηρίζει και αναδεικνύει όλα τα outfits.

Παρακάτω ακολουθεί ένας οδηγός στυλ με ρολόγια σε προσφορές που θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις τις αγορές σου για την περίοδο των εκπτώσεων με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Related content

104€ από 209€ (Έκπτωση 50%) για ένα ρολόι Viceroy

Aπό επιχρυσωμένο ροζ-gold ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καουτσούκ λουράκι, μαύρο καντράν με ροζ-gold δείκτες και σημεία. Λειτουργία ημερομηνίας και χρονογράφου.

 

 

Related content

240€ από 595€ (Έκπτωση 60%) για ένα ανδρικό ρολόι TX

Γερμανικός μηχανισμός, ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με ασημένιους φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία, μαύρο δερμάτινο λουράκι, ένδειξη ώρας σε 24 διαφορετικές χώρες και ημερομηνία.

 

 

74€ από 149€ (Έκπτωση 50%) για ένα αδιάβροχο ρολόι TIMEX

Από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με ασημί δείκτες και σημεία, και δερμάτινο λουράκι. Ένδειξη ημέρας και μήνα.

 

 

228€ από 520€ (Έκπτωση 56%) για ένα unisex ρολόι TX

Με Γερμανικό μηχανισμό, ανοξείδωτο ατσάλι, λευκό καντράν με χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία, καφέ δερμάτινο λουράκι, πυξίδα και βιδωτή κορώνα.

 

Related content  

149€ από 240€ (Έκπτωση 38%) για ένα ανδρικό ρολόι Nautica

Ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο καντράν με δίχρωμους δείκτες και ενδείξεις και πορτοκαλί καουτσούκ λουράκι. Διαθέτει και ένδειξη ημερομηνίας.

 

 

 

190€ από 430€ (Έκπτωση 56%) για ένα αδιάβροχο ανδρικό ρολόι Nautica

Ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν, ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και κόκκινο δερμάτινο λουράκι με λευκές ραφές.

 

 

 

129€ από 426€ (Έκπτωση 70%) για ένα ευκολοφόρετο ρολόι Guess Collection (Swiss Made)

Aνοξείδωτο ατσάλι, φίλντεσι καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις.

 

 

Related content  

157€ από 225€ (Έκπτωση 30%) για ένα γυναικείο ρολόι MARC ECKO

Με επιχρυσωμένη ανοξείδωτη κάσα, χρυσό καντράν με χρυσούς δείκτες και σημεία.

 

 

72€ από 145€ (Έκπτωση 50%) για ένα Αυτόματο ρολόι Timex

Απο ανοξείδωτο ατσάλι ,λευκό καντράν με ασημί δείκτες και μπλε δερμάτινο λουράκι.

 

 

92€ από 159€ (Έκπτωση 42%) για ένα γυναικείο ρολόι Guess

Από επιχρυσομένο ανοξείδωτο ατσάλι, καφέ-χρυσό καντράν και χρυσούς δείκτες στεφάνι με πέτρες και χρυσό-καφέ δερμάτινο λουράκι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα