11+1 καταστήματα με τις καλύτερες εκπτώσεις online

11+1 καταστήματα με τις καλύτερες εκπτώσεις online

Το News247 συντάσσει και σου παρουσιάζει τον πληρέστερο οδηγό εκπτωτικών αγορών του διαδικτύου.

Διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα των εκπτώσεων και πέρα από την ανακοίνωση για την έναρξή τους αποφασίσαμε να σε ενημερώσουμε και για τις μεγάλες διαθέσιμες ευκαιρίες της αγοράς.

Πέρα από τις οικονομικές αγορές που προσφέρουν οι εκπτώσεις, απαιτείται και η γνώση για την συγκέντρωση πληροφοριών και την ολοκλήρωση έξυπνων αγορών. Δεν είναι ποτέ ανάγκη να βιαστείς και να ξεκινήσεις τα ψώνια με την έναρξη των προσφορών. Η αναμονή είναι η σωστή τακτική που πάντα επιβραβεύετε και πάντα αποφέρει την μέγιστη απόδοση.

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις που προσφέρονται διαδικτυακά είναι αποδεδειγμένα οι καλύτερες διαθέσιμες του έτους. Με σωστή διερεύνηση των αναγκών, ο καθένας μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την πτώση των τιμών. Λόγω του διαδικτύου και όλων των ψηφιακών εφαρμογών,  η έρευνα αγοράς για όλα όσα επιθυμείς να αποκτήσεις στην περίοδο των εκπτώσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο ώρες και να έχεις το μέγιστο οικονομικό όφελος. Σύγκριση τιμών και χαρακτηριστικών του προϊόντος υπόσχονται την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινηθήκαμε και εμείς σήμερα. Λίγες μόνο ώρες έρευνα και έχουμε έτοιμη την πληρέστερη πηγή ηλεκτρονικών καταστημάτων για ψώνια στο διαδίκτυο.

Παρακάτω ακολουθούν 12 επιλογές ηλεκτρονικών καταστημάτων που υπόσχονται τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Στο Brands4all μπορείς να βρει ανδρικά και γυναικεία ρούχα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που ξεκινούν από 5 €.

Στο myshoe μπορείς να βρεις ανδρικά και γυναικεία παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση που φτάνεις μέχρι και το -70%. Αυτή την περίοδο, κάνουν έκπτωση -20% σε δημοφιλή brands αθλητικών παπουτσιών όπως Nike και adidas.

Το Brokers Jeans είναι κυρίαρχος του ανδρικού και γυναικείου ντυσίματος και στιλ. Οι καλοκαιρινές τους εκπτώσεις φτάνουν μέχρι το -50%.

Το Celestino είναι το αλφάβητο του γυναικείου ντυσίματος. Προσφέρει καθημερινά νέα σχέδια ένδυσης και υπόδησης σε έκπτωση.

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του Delikaris Sports περιλαμβάνουν όλα τα επώνυμα αθλητικά είδη ένδυσης και υπόδησης σε έκπτωση που ξεκινάει από -35%.

Στο Factory Outlet μπορείς να βρεις εκπτώσεις όλο τον χρόνο σε όλα τα μεγάλα brands της ανδρικής και γυναικείας μόδας λόγω του χαρακτήρα του outlet. Την περίοδο των εκπτώσεων, οι ευκαιρίες είναι πραγματικά τεράστιες και φτάνουν μέχρι και το -80%.

Τα KOOLFLY τα ξέρουν και τα αγαπούν όλοι. Είναι από τις πιο φρέσκες προσθήκες στις διαδικτυακές αγορές προσφέροντας ξεχωριστές και ιδιαίτερες λύσεις στιλ τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Οι εκπτώσεις τους για την θερινή περίοδο φτάνουν το -60%.

Τα Prince Oliver αποτελούν σταθμό στην ανδρική ένδυση και υπόδηση. Οι εκπτώσεις τους μπορούν να φτάσουν μέχρι το -72%.

Το Heaven of Brands είναι εγγυημένα οι καλύτερες εκπτώσεις που μπορείς να βρεις διαθέσιμες στο ελληνικό διαδίκτυο σε αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες.

Το Bilanis εξειδικεύεται στην ανδρική μόδα από το 1978. Διαθέτει μία τεράστια συλλογή που αποτελείται από όλα τα είδη ένδυσης και υπόδησης και οι εκπτώσεις του φτάνουν μέχρι και το -50%.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Manetti μπορείς να βρεις μοναδικές ευκαιρίες ανδρικού ντυσίματος που ούτε μπορείς να φανταστείς.

Το Laredoute προσφέρει μοναδικές λύσεις ανδρικής και γυναικείας ένδυσης και υπόδησης. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις μπορούν να φτάσουν μέχρι και -35%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα