2016: Ήρθε η ώρα της Rist Hellas

2016: Ήρθε η ώρα της Rist Hellas

Οι νέες συνεργασίες στην αγορά των ρολογιών ενδυναμώνουν περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της Rist Hellas, της αποκλειστικής αντιπροσώπου για την Ελλάδα του Fossil Group

Με ένα από τα πλέον δυναμικά χαρτοφυλάκια στην αγορά των ρολογιών έχει υποδεχτεί το 2016 η Rist Hellas, η εταιρεία που δημιουργήθηκε μόλις το 2014 και σε διάστημα λιγότερο των δύο ετών έχει καταφέρει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην χονδρική όσο και στην λιανική. Με έδρα την Θεσσαλονίκη έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δραστήριους και δυναμικούς παίχτες της εξαιρετικά απαιτητικής αγοράς, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία των ηγετικών στελεχών της και την ευελιξία που της παρέχει η GECX Group, της οποίας αποτελεί θυγατρική.

Έχοντας ως βασική φιλοσοφία την αναζήτηση νέων συλλογών αιχμής η Rist Hellas προχώρησε το τελευταίο διάστημα στην παρουσίαση νέωνbrands και συλλογών:

Skagen: Η No1 premium μάρκα ρολογιών με πρωτοποριακό design.

Πρόκειται για μία εταιρεία η οποία δημιουργεί ιδιαίτερα ρολόγια για ξεχωριστούς χαρακτήρες που γνωρίζουν τι τους ταιριάζει και λατρεύουν τη φύση, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τα ταξίδια. Η Skagen εκφράζει την ομορφιά της απλότητας και την προσιτή πολυτέλεια μέσα από μια κολεξιόν γεμάτη μοναδικά σχέδια, για Design-awareκαι culturally curious ανθρώπους.

Michael Kors: Το στυλ της Νέας Υόρκης στο χέρι σας

Ο γνωστός οίκος έχει παράδοση στα πολυτελή αξεσουάρ και ρούχα από το 1981 δημιουργώντας κομμάτια ιδιαίτερα και διαχρονικά. Η Michael Kors υποδέχεται την τελευταία σαιζόν με μια καινούρια συλλογή ρολογιών για γυναίκες η οποία συνδυάζει το κλασικό νεοϋορκέζικο στυλ του brand με τα νέα trends.

Οι νέες αυτές σειρές είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης αποκλειστικής συνεργασίας για την ελληνική αγορά με την  Fossil Group στην οποία ανήκουν πέρα από το brand Fossil και τα σήματα (για την ωρολογοποιία)  SKAGEN, ADIDAS, BURBERRY, DKNY, MICHAEL KORS, MARC BY MARC JACOBS και EMPORIO ARMANI WATCHES καθώς και τα κοσμήματα των εταιρειών  FOSSIL, SKAGEN, EMPORIO ARMANI JEWELRY και MICHAEL KORS. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η Rist Hellas είναι ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της  TW Steel και της Oris για Ελλάδα και Κύπρο.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα