8 οικονομικά πακέτα χειμερινών αποδράσεων

8 οικονομικά πακέτα χειμερινών αποδράσεων

Το news247 βρίσκει και σου προτείνει 8 μοναδικούς προορισμούς για να αποδράσεις φέτος τον χειμώνα.

Τώρα που ο καιρός επιτέλους θυμίζει χειμώνα με τα πρώτα χιόνια να πέφτουν στα ορεινά έφτασε η ώρα να προγραμματίσεις τις πρώτες σου αποδράσεις.

Η χώρα μας με τις πλούσιες ορεινές ομορφιές και το έντονο στοιχείο της φύσης ενδείκνυται για ονειρεμένες χειμερινές διακοπές προσφέροντας μία τεράστια ποικιλία επιλογών. Κάθε προορισμός μπορεί να σου χαρίσει πολλά διαφορετικά είδη αποδράσεων και να σε φέρει σε επαφή με την φύση με διαφορετικούς τρόπους.

Μπορείς να επιλέξεις προορισμούς για χιονοδρομίες και σκι, πεζοπορία και ράφτινγκ. Ανάλογα τις επιθυμίες σου υπάρχει και το κατάλληλο μέρος στον χάρτη που θα τις ικανοποιήσει. Όλα μπορούν να συνδυαστούν άψογα με μοντέρνους και παραδοσιακούς ξενώνες, αναπαλαιωμένα αρχοντικά και ξενοδοχεία που θα φροντίσουν για την διαμονή σου. Κάθε τόπος μπορεί να επισφραγίσει όλα τα παραπάνω με στοιχεία πολιτισμού, ήχους και γεύσεις. Ακόμα και πέρα από τα γραφικά και παραδοσιακά κεφαλοχώρια οι πρωτεύουσες της βόρειας Ελλάδας έχουν πάντα κάτι ξεχωριστό να προσφέρουν σε ομορφιά και διασκέδαση.

Παρακάτω ακολουθούν 8 αποδράσεις σε χειμερινούς προορισμούς που μπορείς να επισκεφτείς λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων:

Casa Di Neve – Καρπενήσι €109

109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, στο Casa Di Neve σε Loft Suite με Τζάκι και Πρωινό! Προσφέρεται Welcome Drink, Δωρεάν χρήση μπιλιάρδου και Δωρεάν χρήση παιδότοπου! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, τα Φώτα και από 27/12 έως 30/12!

Μικρή Αρχόντισσα – Καλάβρυτα €75

75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στα Καλάβρυτα, στη Μικρή Αρχόντισσα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ξενοδοχείο Μαχαλάς – Ζαγοροχώρια €98

98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενοδοχείο Μαχαλάς! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

4* Arion Hotel – Ξυλόκαστρο €59

59€ από 118€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, στο 4 αστέρων Arion Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Ξυλόκαστρο! Προσφέρεται μία επίσκεψη ημερησίως στο Spa για χρήση των Sauna, Jacuzzi και Υδρομασάζ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα με ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων!

Ξενώνας Το Πέτρινο – Λίμνη Πλαστήρα €89

89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στον Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Hotel 1450 – Ορεινή Καστοριά €128

128€ από 256€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στην Oρεινή Καστοριά στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο Λικέρ για καλωσόρισμα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας στον όμορφο προορισμό! Διατίθεται ειδική προσφορά για τα Χριστούγεννα KAI για τα Φώτα!

Αρχοντικό Μεσοχώρι – Καλαμπάκα €99

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Καλαμπάκα, σε Σουίτα με Πρωινό στο Αρχοντικό Μεσοχώρι! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη στο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Ξενώνας Φιλύρα – Τσαγκαράδα Πηλίου €129

Χριστούγεννα στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στον Ξενώνα Φιλύρα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 129€ από 253€ (Έκπτωση 49%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Εορταστικά γλυκά για καλωσόρισμα καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα