Απόδραση στα Καλάβρυτα

Απόδραση στα Καλάβρυτα

Μία κοντινή απόδραση στα Καλάβρυτα είναι η ιδανική λύση για να μας προσφέρει νέα διάθεση και ενέργεια

Διαφημιστική καταχώριση του:     TOURALFA



 


Χρήστου Λαδά 5-7    Αθήνα 105 61
Τηλ: 210-3225759
Φαξ: 210-3318381
e-mail: [email protected]

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
 
Εν  μέσω φθινοπώρου…

Και οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν  ξεθωριασμένη ανάμνηση. Έχουν αντικατασταθεί από τους έντονους  ρυθμούς  ζωής της πόλης και την καθημερινή επαγγελματική πίεση. Μία κοντινή απόδραση είναι η ιδανική λύση για  να μας  προσφέρει νέα διάθεση και ενέργεια. Τα Καλάβρυτα και το HOTEL HELMOS KALAVRITA αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για μια ανάσα χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Η θερμή υποδοχή και οι παροχές του HOTEL HELMOS KALAVRITA σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον της  περιοχής  των Καλαβρύτων θα σας κάνει να νιώσετε ότι η καθημερινότητα μπορεί να είναι γλυκιά όταν υπάρχει η ανάμνηση και η ανυπομονησία ενός αναζωογονητικού 2ημέρου ή και παραπάνω. 
 
Στο ξενοδοχείο HOTEL HELMOS KALAVRITA, η διαμονή προσφέρεται σε 28 μοντέρνα δωμάτια, κατανεμημένα σε δύο ορόφους. Αρκετά από αυτά έχουν θέα προς την πλατεία Ελευθερίας, ενώ κάποια «βλέπουν»  προς τα σπίτια του χωριού και το όρος Χελμός. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με γήινα χρώματα και καλαίσθητη επίπλωση, κάτι που συμβάλλει στη δημιουργία μιας χαλαρής και ξεκούραστης ατμόσφαιρας. 
 
Πλούσια σπιτικά πρωινά, χαλαρές βραδιές  δίπλα στο bar

Οι άρτια  διαμορφωμένοι χώροι του ξενοδοχείου  και η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που  τους διέπει σε συνδυασμό με τη φιλική και άκρως επαγγελματική εξυπηρέτηση του προσωπικού, είναι τα βασικά ατού που καθιστούν την παραμονή στο HOTEL HELMOS KALAVRITA μια ευχάριστη εμπειρία και αποτελούν εγγύηση για όσους αποζητούν ποιότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε προσιτές τιμές. Στο HOTEL HELMOS KALAVRITA θα απολαύσετε το πρωινό σας στο εστιατόριο «Εσπερίδες» από τις 08:00 έως τις 10:30. Ανάλογα με την εποχή, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αρτοποιημάτων, γαλακτοκομικών, αλλαντικών, εποχικών σπιτικών γλυκών (κέικ, γαλατόπιτα, brownies, σκαλτσούνια, κρουασάν, γλυκό με καρύδι και μέλι, μηλόπιτα, λουκουμάδες), αλλά και αβγά ή ομελέτα, χυμός πορτοκάλι, καφές και τσάι. Φυσικά, δεν λείπουν οι εξαιρετικές τοπικές γεύσεις, όπως το μέλι Χελμού και παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού. Για όσους επιθυμούν, προσφέρεται υπηρεσία room service από τις 07:00 μέχρι τις 23:00. Το βράδυ μπορείτε να χαλαρώσετε στο μπαρ Neve Blu, επιλέγοντας από μια πολύ καλή συλλογή malt whiskies και κονιάκ και απολαμβάνοντας εκλεκτά πούρα Αβάνας.
           
Εκδρομές  στη γύρω περιοχή

Ταχύτατα  αναπτυσσόμενος τουριστικά, ο Δήμος  Καλαβρύτων με πρωτεύουσα την ομώνυμη μικρή γραφική κωμόπολη της Ορεινής Αχαΐας στην Πελοπόννησο, είναι ένας δημοφιλής προορισμός, με αμέτρητες επιλογές για τον επισκέπτη και  τις τέσσερις εποχές.
          
               
ΤΙΜΕΣ:
Από 70€  το δωμάτιο ανά  διανυκτέρευση για  Παρασκευή και Σάββατο.
Από 49€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση για την υπόλοιπη εβδομάδα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα