Απόκτησε τα gadget που επιθυμείς φέτος τα Χριστούγεννα και κάνε μια καλή πράξη

Απόκτησε τα gadget που επιθυμείς φέτος τα Χριστούγεννα και κάνε μια καλή πράξη

Η εορταστική περίοδος είναι μια μοναδική ευκαιρία να εξοπλιστείς με τα αγαπημένα σου gadgets προηγμένης τεχολογίας ή και να τα προσφέρεις ως δώρο σε εκείνους που αγαπάς. Plus: Κάνε τα ψώνια σου και ρίξτο στο καλό...

Οι μέρες των Χριστουγέννων ενδείκνυνται για βόλτα στην εορταστική αγορά, καφέ και φαγητό στα σοκάκια της στολισμένης πόλης  και φυσικά ψώνια. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα, είτε αφορούν αγαπημένα πρόσωπα, είτε είναι ένα μέσο επιβράβευσης του ίδιου μας του εαυτού είναι αγαπημένη εορταστική συνήθεια. Και τι καλύτερο από ένα ολοκαίνουριο έξυπνο κινητό, ένα χρηστικό αξεσουάρ για το κινητό ή κάποιο άλλο απίστευτο gadget που μας συνδέει με τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας και του διαδικτύου.

Κάνουμε μια λίστα με αγαπημένα αντικείμενα που μπορούν να κάνουν αγαπημένα πρόσωπα να χαμογελάσουν και τα “ξετρυπώνουμε” στις πιο συμφέρουσες τιμές στα καταστήματα Vodafone:

– Διάλεξε το ολοκαίνουριο tablet σου

1. Vodafone Smart Tab 7′‘ – από 39,10€

2. Alcatel OneTouch Pixi 3” – από 48,10€

3. Huwaei Media Pad T1 8” – από 79,09€

 

– Ανανέωσε το έξυπνο κινητό σου

1. Vodafone Smart speed 6 – 79€

2. Huwaei Y5 – 99€

3. Microsoft Lumnia 550 – 139.90€

 

– Επίλεξε τα ακουστικά για το κινητό ή το Mp3 player σου

1. PURO Sport Handsgree – 4,90€

2. Handsgree E-zi – 10,90€

3. Σπιράλ καλώδια ήχου Belkin – 11,89€

 

– Βρες λύσεις για να έχεις πάντα σύνδεση στο διαδίκτυο

Vodafone Mobile Wifi – 13,10€

 

– Wearables για το έξυπνο κινητό σου

1. Garmin Vivofit fitness band – 62,30€

2. Sony Smartband SWR10 – 59,40€

3. Garmin Vovosmart – 74,50€

 

Ψώνισε εσύ και η Vodafone κάνει για εσένα την καλή πράξη των Χριστουγέννων

Η Vodafone συνεχίζει το «έθιμο» και στηρίζει για μια ακόμα χρονιά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Με κάθε αγορά αξεσουάρ, smartphone ή tablet μέσω των καταστημάτων της αλλά και του Vodafone e-shop που θα πραγματοποιηθεί από τις 15/12 έως τις 10/1, η Vodafone προσφέρει 1 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS και ενισχύει το έργο των 8 Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Κομοτηνή και Κρήτη.

 

Εδώ και 10 χρόνια, η Vodafone στέκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει με προγράμματα και δράσεις που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη του κοινωνικού τους έργου.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια υποστηρίζει τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, που καλύπτουν βασικές ανάγκες 870 οικογενειών σε 7 πόλεις της Ελλάδας, μέσα από προγράμματα και δράσεις εθελοντισμού των εργαζομένων της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα