Beauty from the Deep: Η Biotherm χορηγός ομορφιάς του Spetses Mini Marathon

Beauty from the Deep: Η Biotherm χορηγός ομορφιάς του Spetses Mini Marathon

Χορηγός ομορφιάς του 5ου Spetses mini Marathon ήταν η Biotherm προσφέροντας προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lait Solaire στους περίπου 350 εθελοντές που αποτελούν την ψυχή της οργάνωσης καθώς και τα σκουφάκια για τους κολυμβητικούς αγώνες

Ολόκληρες οικογένειες συμμετείχαν σε μια διοργάνωση φτιαγμένη πραγματικά για όλους, που απέδειξε στην πράξη πως ο αθλητισμός φέρνει κοντά τους ανθρώπους». O λόγος για το Spetses Mini Marathon, το μεγαλύτερο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2015, σημειώνοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών σε αυτή την επετειακή, 5η διοργάνωση του μεγάλου αθλητικού θεσμού.

Περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 27 διαφορετικές χώρες βρέθηκαν φέτος στις Σπέτσες για να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του 5ου Spetses mini Marathon που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ. και ολοκληρώθηκε αφήνοντας για ακόμα μία φορά άριστες εντυπώσεις και επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται αναμφίβολα για το κορυφαίο αθλητικό event στην Ελλάδα.

Η ΒΙΟΤΗERM ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Beauty Partner του 5ου Spetses mini Marathon ήταν η Biotherm προσφέροντας προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lait Solaire στους περίπου 350 εθελοντές που αποτελούν την ψυχή της οργάνωσης καθώς και τα σκουφάκια για τους κολυμβητικούς αγώνες.

Ταυτόχρονα, η Biotherm συμμετείχε στα αγωνίσματα για πρώτη φορά με τη Biotherm Running & Swimming Team Greece, εγκαινιάζοντας έτσι ένα νέο θεσμό για τη Biotherm.

Τα δύο δημοφιλέστερα αγωνίσματα ήταν ο δρομικός αγώνας των 5 χλμ καθώς και η κολυμβητική απόσταση των 3 χλμ., που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής καθιστώντας μάλιστα τον κολυμβητικό αγώνα τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Η ιδρύτρια του θεσμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη συμπύκνωσε το νόημα της επιτυχίας του αγώνα σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη συγκίνηση και τη χαρά που μου προκαλεί να βλέπω το αυτό το project να μεγαλώνει και να εξελίσσεται κάθε χρόνο.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Spetses mini Marathon ξεπερνάει τον πήχη των προσδοκιών που τόσο ψηλά βάζουμε κάθε χρόνο. Από τον μικρότερο συμμετέχοντα – 40 ημερών – μέχρι τον μεγαλύτερο – 91 ετών – ήμασταν όλοι μια μεγάλη παρέα που τρέχαμε και διασκεδάζαμε ο ένας πλάι στον άλλο.

Η Biotherm, από το 1952, εμπνέεται από τον πλούτο των θαλασσών και του νερού, ανακαλύπτει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα σε φύκη και μικροοργανισμούς και δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα περιποίησης ενώ με την πλατφόρμα Water Lovers επιστρέφει στους ωκεανούς προσφέροντας πόρους για ερευνητικές δράσεις και την προστασία των θαλασσών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα