Bref Blue Activ Hygiene. Η δύναμη του μπλε νερού στην τουαλέτα!

Bref Blue Activ Hygiene. Η δύναμη του μπλε νερού στην τουαλέτα!

Η καινοτόμος πρόταση του Bref Blue Activ για τον καθαρισμό της τουαλέτας, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για το μπάνιο

Το νέο μπλοκ τουαλέτας Bref Blue Activ έρχεται να προσφέρει μια καινούρια διάσταση στην υγιεινή της τουαλέτας. Εμπλουτισμένο με την επιτυχημένη φόρμουλα των Power Activ, το Bref Blue Activ είναι το πρώτο καθαριστικό τουαλέτας Blue Water με τέσσερις ενισχυμένες μπίλιες, οι οποίες: Καθαρίζουν την λεκάνη ακόμα και μεταξύ των χρήσεων Καταπολεμούν τα άλατα Χαρίζουν φρεσκάδα Διατηρούν την υγιεινή στην τουαλέτα

Η καινοτόμος πρόταση του Bref Blue Activ για τον καθαρισμό της τουαλέτας, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για το μπάνιο, συνδυάζοντας την απόλυτη καθαριότητα με το υπέροχο άρωμα, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού όπου κυριαρχεί η δύναμη του μπλε νερού.

Το Bref Blue Activ έρχεται στο μπάνιο και ξεχωρίζει χάρη στο άρωμα και την φρεσκάδα του, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει καθαριότητα μεταξύ των χρήσεων και υγιεινή που διαρκεί.

Πάρτε τώρα μέρος στο μεγάλο online διαγωνισμό του Bref Blue Activ στο site www.bluecontest.gr και κερδίστε 1 Apple iphone 6s Plus και άλλα πλούσια δώρα.

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών αγαθών, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περίπου 47.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €16,4 δις. και λειτουργικά κέρδη €2,5 δις. για το έτος 2013. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα