Delphi Beer: Μεσογειακό Tαπεραμέντο

Delphi Beer: Μεσογειακό Tαπεραμέντο

H Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, ανοιχτόχρωμη, ιδιαίτερα αρωματική και με χαρακτηριστική, τόσο γεύση, όσο κι επίγευση

Δύο ενθουσιώδεις λάτρεις της μπύρας από την  Ελλάδα, η Ντία Παπανικολάου κι ο Γιώργος Κωστόπουλος, κι ένας βραβευμένος επαγγελματίας ζυθοποιός από την Ιταλία, ο Davide Zingareli, βρέθηκαν μαζί κάποια «τυχαία» στιγμή  κι αποφάσισαν να φτιάξουν στην Ελλάδα μία τελείως καινούργια μπύρα, την Delphi Beer.

«Έψησαν» την πρώτη  τους παρτίδα στο ιδιόκτητο ζυθοποιείο του Davide στην Ιταλία και το γευστικό αποτέλεσμα έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά.

H Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, ανοιχτόχρωμη, ιδιαίτερα αρωματική και με χαρακτηριστική, τόσο γεύση, όσο κι επίγευση. Μία μη παστεριωμένη μπύρα που ζυμώνεται με τον παραδοσιακό τρόπο στο μπουκάλι, γι αυτό και είναι, φυσικά, ελαφρώς θολή.

Από το Σεπτέμβριο, η Delphi Beer θα διατίθεται σε όλη την Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο από την παραγωγή της στο νέο υπερσύγχρονο ζυθοποιείο της ΕΛΙΞΗ Α.Ε. στη Χαλκίδα.

Μία καινούργια premium μπύρα που φιλοδοξεί να κατακτήσει το ελληνικό, και όχι μόνο, απαιτητικό κοινό μιας κι οι εμπνευστές της  προσβλέπουν και στην ανταπόκριση  των ξένων αγορών.

H  Delphi Beer κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα (κάβες, εστιατόρια & Bars) σε μη επιστρεφόμενες φιάλες των 750ml.  Σερβίρεται στους 7 βαθμούς.

Συστατικά: νερό, βύνη, κριθάρι, μαγιά, λυκίσκος.  Αλκοόλ: 4,5%

Περισσότερες  πληροφορίες θα βρείτε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα