Διαγωνισμός Kaiser BBQ Expert

Διαγωνισμός Kaiser BBQ Expert

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό της Kaiser και κερδίστε 10 BBQ Grills, 100 mini ψυγεία Kaiser και 20 τυχεροί, Kaiser για έναν ολόκληρο χρόνο!

Η Kaiser αποτελεί μια ξεχωριστή μπύρα που διαφέρει χάρη στην εξαιρετική γεύση και ποιότητά της, παραμένοντας αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Παρασκευάζεται από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου που ζυμώνονται και ωριμάζουν αργά, για να της δώσουν τη γεμάτη και μεστή γεύση της πραγματικής μπύρας Pils, όπως απαιτεί η γερμανική φιλοσοφία και παράδοση. Τώρα η Kaiser προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την ποιότητα που ξεχωρίζει και στο BBQ, μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό Kaiser BBQ Expert . Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό από 05/05/2011 έως 31/07/2011 και  μπείτε σε εβδομαδιαία κλήρωση για να κερδίσετε 10 BBQ Grills, 100 mini ψυγεία Kaiser και 20 τυχεροί, Kaiser για έναν ολόκληρο χρόνο!

To μόνο που έχετε να κάνετε για να λάβετε μέρος, είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα Kaiser BBQ Expert στο facebook ή να στείλετε sms “Kaiser” στο 54260 (χρέωση 0,31€/sms με ΦΠΑ). Mπείτε στο www.kaiserbeer.gr για να μάθετε περισσότερα και ίσως να είστε εσείς, ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα BBQ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα