Διαγωνισμός με δώρο 3 πακέτα διακοπών

Διαγωνισμός με δώρο 3 πακέτα διακοπών

Πάρε μέρος στο Διαγωνισμό που εξασφάλισε για σένα το News247 συμπληρώνοντας μόνο το e-mail σου.

Το καλοκαίρι έφτασε, οι ιδέες για διακοπές και αποδράσεις είναι πολλές και τι καλύτερο από την συμμετοχή σου σε έναν διαγωνισμό με έπαθλο 3 πακέτα διακοπών.

Το News247 με την βοήθεια του ekdromi.gr διοργανώνει έναν από τους μεγαλύτερου καλοκαιρινούς διαγωνισμούς και κληρώνει 3 πακέτα μίνι αποδράσεων με 3 ημέρες και 2 νύχτες για 2 Άτομα με πρωινό σε Τρία Πανέμορφα Καταλύματα!!!

Χωρίς κανένα “Μου αρέσει” και καμία “Κοινοποίηση” σε καμία σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το e-mail σου στη φόρμα συμμετοχής για να μπεις στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός έχει ως έπαθλο την παροχή τριών πακέτων δωρεάν διαμονής (για δύο άτομα) στους νικητές, οι οποίοι θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί στις 19 Ιουλίου  2016.

Μην χάνεις χρόνο και δήλωσε την συμμετοχή σου εδώ!

Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 4*ξενοδοχείο  Olympic Village Hotel Resort & SPA, στην Αρχαία Ολυμπία 3 ημέρες 2 νύχτες με πρωινό για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Το δεύτερο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 4* Mediterranean Princess Hotel, στην Παραλία Κατερίνης  για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Το τρίτο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο Vigla Village στην Κυλλήνη για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Μην χάνεις χρόνο και δήλωσε την συμμετοχή σου εδώ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα