Dusit Suites Athens: Ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του την άνοιξη

Dusit Suites Athens:  Ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του την άνοιξη

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο 5 αστέρων Dusit Suites Athens, αναμένεται να ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του την προσεχή άνοιξη, στα νότια προάστια της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το ξενοδοχείο τελεί υπό το μάνατζμεντ της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων, Dusit Hotels & Resorts, με έδρα την Μπαγκόκ στην Ταυλάνδη, η οποία αριθμεί πολλά πολυτελή ξενοδοχεία σε Ασία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Ιαπωνία, Νότια Αφρική και Αμερική.

Το Dusit Suites Athens αποτελεί την επιτομή της μοντέρνας αρχιτεκτονικής σε μια από τις πιο ωραίες τοποθεσίες της Αθηναικής Ριβιέρας.

Τριαντά έξι κομψές και άνετες Σουίτες με θέα την θάλασσα, το βουνό και την πόλη της Γλυφάδας, προδιαθέτουν τον επισκέπτη για μια αξέχαστα όμορφη εμπειρία φιλοξενίας.

Το διακριτικά προσωποποιημένο σερβις, και η αυθεντική Ελληνική φιλοξενία, συνυπάρχουν αρμονικά.

Η Ταυλανδέζικη φιλοσοφία εστιάζεται κυρίως στο επώνυμο Namm Spa, οι εγκαταστάσεις του οποίου περιλαμβάνουν χώρο υποδοχής και χαλάρωσης, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα υδρομασάζ με φυσικό φως, σάουνα και χαμάμ, καθώς και 6 Σουίτες ειδικά σχεδιασμένες για θεραπείες μασάζ.

Τα δυο εστιατόρια του ξενοδοχείου αποτελούν έναν ακόμη λόγο για να επισκεφθούμε το Dusit Suites Athens.

Το Μεσογειακό εστιατόριο O Live στο roof top προσφέρει σνακς το μεσημέρι και εκλεκτές γεύσεις θαλασσινών, οστρακοειδών και κρεατικών το βράδυ με μαγευτική θέα στον Σαρωνικό, ενώ το στυλ του παραπέμπει στα ’60s.

Το roof top επίσης διαθέτει bar, όπως επίσης και εξωτερική πισίνα ιδανική για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα ελαφρύ γεύμα και ένα δροσιστικό ποτό στην διάρκεια της ημέρας.

Το Πανασιατικό εστιατόριο DAO με την δυναμική αιθητική του, την εντυπωσιακή open plan κουζίνα και τις ευφάνταστες γεύσεις εμπευσμένες από την Ταυλάνδη, την Κίνα και την Ιαπωνία, θα χαροποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το μεγάλο φωτιζόμενο bar είναι ο ιδανικός χώρος για drinks, finger food και socializing.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα και την κοσμική αγορά της Γλυφάδας, αλλά και η κοντινή του απόσταση από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και το κέντρο της Αθήνας, το καθιστούν τον απόλυτο προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες.

Η ομάδα του Dusit Suites Athens περιμένει να μας υποδεχθεί!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα