Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τα εργαλεία του διαδικτυακού μάρκετινγκ

Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τα εργαλεία του διαδικτυακού μάρκετινγκ

Η εταιρία Moosend συνδιοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο "Email Marketing & Marketing Automation" που εξειδικεύεται στο email marketing και παρέχει ολοκληρωμένες B2B λύσεις.

Δηλώστε συμμετοχή και εξασφάλισε την θέση σου εδώ!

Το  Email Marketing  είναι από τα πιο πολύτιμα εργαλεία στην φαρέτρα του σύγχρονου marketer. Tα τελευταία χρόνια είναι προφανής η προτίμηση που δείχνουν marketers και εταιρείες στο Email Marketing για την επικοινωνία νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, την προβολή προσφορών καθώς και την σύσφιξη των σχέσεων της εταιρείας με τον τελικό πελάτη.

Το διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο Email Marketing & Marketing Automation 2016 , συνδιοργανώνεται με την εταιρεία Moosend που εξειδικεύεται στο email marketing και παρέχει ολοκληρωμένες B2B λύσεις στον τομέα αυτό.

Το εκπαιδευτικό συνέδριο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει στους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους τομείς του Digital ή μη Marketing, Διαφήμισης, των στελεχών εμπορικών τμημάτων ή εξυπηρέτησης πελατών την τεχνογνωσία και τις καλύτερες πρακτικές στον τομέα αυτό για ορθολογιστική αξιοποίηση της λίστα των υπαρχόντων πελατών, όπως και τη προσέγγιση νέων πελατών με στόχο την επίτευξη των επιθυμητών πωλήσεων.

Οι εισηγητές είναι  κορυφαία στελέχη και επαγγελματίες του eMail Marketing στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο εκπαιδευτικό συνέδριο θα γίνουν εκτενείς αναφορές σε νέες πρακτικές του   eMail  Marketing που εφαρμόζονται από επιτυχημένα agencies όπως και εταιρείες που χρησιμοποιούν εκτενώς τα κανάλια του Digital Marketing για την προσέλκυση πελατολογίου.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε στελέχη που απασχολούνται στον τομέα του Digital ή μη Marketing και επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τις πρακτικές προσέλκυσης νέου online πελατολογίου
  • Σε ιδιοκτήτες e-shop, που θέλουν να μάθουν το εύρος των ενεργειών που τους προσφέρει το eMail Marketing στην συγκρότηση πελατολογίου όπως και τη μέγιστη αξιοποίηση του υπάρχοντος για την επίτευξη πωλήσεων
  • Σε υπευθύνους εμπορικών τμημάτων και τμημάτων εξυπηρέτησης πελατών που μπορούν να εξοικειωθούν με νέες πρακτικές για το χτίσιμο νέου πελατολογίου ή την αξιοποίηση του υπάρχοντος επενδύοντας σε δεσμούς εμπιστοσύνης και πίστης με τον πελάτη
  • Σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει νέες δημιουργικές προτάσεις για σύνταξη και διενέργεια αποτελεσματικών διαφημιστικών καμπανιών προβολής προϊόντων ή υπηρεσιών προσωποποιημένα και στοχευμένα, ωθώντας τον πελάτη σε αγορά.

Επιπροσθέτως, στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό συνέδριο συμμετέχουν εισηγητές από το εξωτερικό και για την απρόσκοπτη παρακολούθηση της εκπαίδευσης είναι απαραίτητη η ικανοποιητική γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για κρατήσεις μέχρι 27/06 προσφέρεται έκπτωση -20%!

Δηλώστε συμμετοχή και εξασφάλισε την θέση σου εδώ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα