Έλα το Σάββατο να λιώσουμε στα video games

Έλα το Σάββατο να λιώσουμε στα video games

Το News247 βρήκε τον τρόπο να αποκτήσεις την αγαπημένη σου κονσόλα ξεκινώντας από 15 ευρώ τον μήνα.

Μπορεί σε μερικούς να ακούγεται παιδιάστικο αλλά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και οι κονσόλες κατακτούν πλέον μία θέση σε κάθε σπίτι.

Σε ηλικία 5 χρονών σε έμαθαν να κρατάς στα χέρια τον πρώτο μοχλό-τηλεχειριστήριο ενός Sony Mega Drive και να σου δίνουν οδηγίες. Με το Α πηδάει με το Β κλωτσάει και τα βελάκια προχωράει. Τόσα χρόνια μετά, δεν περίμενες ποτέ τέτοια εξέλιξη. Δεν περίμενες ποτέ να μπορείς να “μπεις μέσα στην οθόνη” και να συμμετέχεις ενεργά στο βιντεοπαιχνίδι.

Για πολύ καιρό για τους λάτρεις των σπορ και των παιχνιδιών δράσης σε κονσόλες οι μεγάλες τηλεοράσεις ήταν απαραίτητο αξεσουάρ. Κάθε αγορά κονσόλας έπρεπε σίγουρα να συνοδεύεται από μία τεραστίων διαστάσεων τηλεόραση. Ήταν σταθμός στην απόλαυση τέτοιου είδους παιχνιδιών. Όταν επίσης είδες και την πρώτη τηλεόραση με καμπυλωτή οθόνη που στην ουσία κατάφερνε να σε “αγκαλιάζει” ένιωθες οτι σε βάζει στο παιχνίδι. Τίποτα όμως δεν συγκρίνετε με τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας που μπορείς να φοράς όσο παίζεις.

Το gaming περνάει σε άλλη διάσταση. Η εικονική πραγματικότητα μετατρέπει το σαλόνι σου σε γρασίδι του FIFA ή παρκέ του NBA. Καιρός να μαζέψεις την παρέα σου και να τα δοκιμάσεις στο αγαπημένο σου παιχνίδι. Πρόσεχε μόνο μην κλωτσήσει κανείς σας κατά λάθος την οθόνη.

PlayStation VR – Μάσκα Εικ. Πραγματικότητας 409,99€

SONY PS4 Slim 1 TB + Call of Duty Infinity Warfare Legacy Edition Voucher 379€

SONY PS4 500GB + NBA 2K17 324€

FIFA 16 – PS4 Game 49,98€

WRC 6 PS4 59,90 €

Sony PlayStation 4 – Camera 45,90€

Sony PlayStation 4 – 500GB Slim D Chassis 309 €

SONY PS4 1TB+ Lego Star Wars: The Force Awaken + Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει (BluRay Ταινία) 339 €

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα