Φροντιστήρια Παπαδέα: Ο,τι χρειάζεται να μάθεις μέσα σ΄ένα καλοκαίρι

Φροντιστήρια Παπαδέα: Ο,τι χρειάζεται να μάθεις μέσα σ΄ένα καλοκαίρι

Μπορεί ο Ιούνιος και ο Ιούλιος να αποτελούν μήνες διακοπών και ξεκούρασης, αλλά είναι και μήνες προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά.

Μία χρονιά, η οποία μπορεί να σημαίνει πολλά για τους στόχους, την καταξίωση και την εξέλιξη του καθενός.

Γι’ αυτό τον λόγο, τα Φροντιστήρια Παπαδέα δεν κάνουν διακοπές και συνεχίζουν να εργάζονται με πρωταρχικό στόχο την επιτυχία όλων όσων θέλουν να ξεχωρίσουν και να διαπρέψουν. Μέσω μιας σειράς θερινών μαθημάτων, τα οποία απευθύνονται σε υποψήφιους της Γ’ Λυκείου, ενήλικες, καθώς και σε όσους επιθυμούν να μάθουν πράγματα, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή να καλύψουν κενά.

Κι όλα αυτά, γίνονται γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Με εξατομικευμένη γνώση, ολιγομελή τμήματα, προσωπική φροντίδα και διαρκή εποπτεία της απόδοσης, από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.

Τα φετινά θερινά μαθήματα, τα οποία έρχονται σε συνέχεια μίας πολύ περίεργης εκπαιδευτικής χρονιάς, όπου οι μαθητές αναγκάστηκαν να αποκόψουν τη φυσική σύνδεση με το σχολικό χώρο, εδράζονται σε τρεις βασικούς άξονες.

Υποψήφιους Γ’ Λυκείου

Πρώτα και κύρια, παρέχονται θερινά μαθήματα για υποψήφιους της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι καλούνται να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα της εκπαιδευτικής τους ζωής. Να επιτύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις και να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Με περισσότερους από 14.000 επιτυχόντες επιστήμονες αλλά και τουλάχιστον 120 πρώτους στη σειρά εισαγωγής στη σχολή επιλογής της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι προφανές ότι τα Φροντιστήρια Παπαδέα έχουν το know-how της επιτυχίας.

Από τα πρώτα μαθήματα έως τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, κάθε υποψήφιος έχει στο πλευρό του έναν προσωπικό σύμβουλο, ο οποίος τον κατευθύνει, τον συμβουλεύει και κυρίως τον προετοιμάζει, ώστε να είναι ικανός να αντιμετωπίσει κάθε αναποδιά ή απρόσμενη δυσκολία. Με πολύχρονη διδακτική εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση.

Τα θερινά μαθήματα της Γ’ Λυκείου είναι διάρκειας επτά εβδομάδων και διατίθενται σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Έτσι, ο οποιοσδήποτε μαθητής, υπό την καθοδήγηση των πλέον κατάλληλων, μπορεί να βρεθεί στην 1η θέση των εισακτέων της Νομικής, της Ιατρικής, των Μηχανολόγων Μηχανικών κ.ο.κ.

Εξάλλου, η εμπειρία έχει δείξει ότι, εφόσον υπάρχει σωστή προετοιμασία, οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακόμη τρίωρο διαγώνισμα, όπου το άγχος είναι απολύτως περιττό.

Αγγλικά για ενήλικες

Ο δεύτερος άξονας των θερινών μαθημάτων στα εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα αφορά στα πιστοποιημένα πτυχία Αγγλικών, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Μέσα από ταχύρρυθμα, ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα, καθίσταται εφικτή η απόκτηση πτυχίου Β2 – Lower, C1 – Advanced και C2 – Proficiency. Κι όλα αυτά σε μόλις 45 ώρες μαθημάτων ή αλλιώς σε 1,5 μήνα, με τις εξετάσεις να λαμβάνουν χώρα τόσο τον Ιούνιο όσο και τον Ιούλιο.

Με ποσοστά επιτυχίας, τα οποία υπερβαίνουν το 90%, και απολύτως προσιτές τιμές, η εκμάθηση και η πιστοποίηση της αγγλικής γνώσης μπορεί να αποτελέσει ένα ευχάριστο, αποτελεσματικό και κυρίως, πολύ γρήγορο «ταξίδι».

Τα πτυχία που προσφέρονται (LRN / TIE / NOCN), χαρακτηρίζονται από υψηλή ευελιξία, χάρη στην οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσκολίες του κάθε υποψήφιου (για παράδειγμα το listening), αλλά κι από εγνωσμένη πιστοποίηση, η οποία προέρχονται από τα πλέον αξιόπιστα βρετανικά πανεπιστήμια. Μάλιστα, εκτός των παραπάνω, αναγνωρίζονται κι από το ΑΣΕΠ.

Πτυχίο πληροφορικής σε 4 ώρες

Ο τρίτος και τελευταίος άξονας των θερινών μαθημάτων συνίσταται στο πτυχίο ηλεκτρονικών υπολογιστών, το οποίο μπορεί ο καθένας να αποκτήσει μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες. Word, Excel, Internet μπορούν να γίνουν «παιχνιδάκι» ακόμη και για τον πλέον αρχάριο.

Οι γνώσεις σου πιστοποιούνται και αναγνωρίζονται επισήμως κάθε Πέμπτη και Σάββατο, όταν και διεξάγονται οι καθιερωμένες εξετάσεις, με το πτυχίο να γίνεται αποδεκτό κι από το ΑΣΕΠ, συνδράμοντας σε διαγωνισμούς προσλήψεων στο δημόσιο. Η όλη διαδικασία δε, γίνεται με τη «βούλα» του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα θερινά μαθήματα αγγλικών και πληροφορικής, παρά τις ήδη πολύ χαμηλές τιμές, διαθέτουν επιπλέον έκπτωση της τάξης του 12% για άνεργους, τριτέκνους, φοιτητές και μια σειρά υπαλλήλων συγκεκριμένων φορέων και οργανισμών.

Αυτή την στιγμή, πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνεις από το να μπεις στο papadea.gr ή να καλέσεις σ΄ ένα από τα τρία εκπαιδευτικά κέντρα της Αθήνας (Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι – βρίσκονται δίπλα σε σταθμό μετρό) και να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα