Γεμάτη εκπτώσεις η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Γεμάτη εκπτώσεις η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

1η με 7 Δεκέμβρη το ηλεκτρονικό εμπόριο γιορτάζει!

Ο GRECA οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου.

Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

Δείτε τη λίστα με ενδεικτικές προσφορές που κάνουν e-shops στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου γίνεται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική περίοδο αυτή αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος ενώ σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Την περυσινή χρονιά, η αποδοχή από τους Έλληνες online καταναλωτές ήταν άκρως θετική. Συγκεκριμένα, κατά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που οργάνωσε ο GRECA το 2013, προέκυψε θεαματική αύξηση της τάξεως του 42% στις πωλήσεις των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετείχαν. Υπήρξαν μάλιστα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, που ανάλογα με τις προσφορές τους, κατέγραψαν αύξηση πωλήσεων μεγαλύτερη του 100% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο GRECA καλεί όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα (είτε είναι μέλη του είτε όχι) αλλά και συνεργαζόμενες εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες προς αυτά να οργανώσουν δυνατές προσφορές με θέμα την Εβδομάδα Ηλ. Εμπορίου μεταξύ 1-7 Δεκεμβρίου.

Καλές αγορές!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα