«Greece is bliss»: H SKY express προβάλλει ξανά τη χώρα και διευρύνει τις προοπτικές του ελληνικού Τουρισμού.

«Greece is bliss»: H SKY express προβάλλει ξανά τη χώρα και διευρύνει τις προοπτικές του ελληνικού Τουρισμού.

Προσκαλεί τους Ευρωπαίους να εργάζονται από τα ελληνικά νησιά ξεκινώντας από τις 15 Μαΐου.

Την εκστρατεία προβολήςτης χώρας μας στο εξωτερικό συνεχίζειγια μία ακόμα χρονιά η SΚΥ express με τηνκαμπάνια “Greece isbliss”, στοχεύονταςστο να αναδείξει τις απεριόριστεςδυνατότητες που μπορεί να παρέχει ηχώρα μας στο διεθνές κοινό.

ΗSKY express αφουγκραζόμενη τις διεθνείςτάσεις στην εργασία καλεί τους φίλουςτης χώρας μας να επισκεφθούν τουςελληνικούς προορισμούς όχι μόνο γιαδιακοπές, αλλά και να μας επισκεφθούνάμεσα από τις 15 Μαΐου με το άνοιγμα τουελληνικού τουρισμού κ να εργάζονταιστο το ξεχωριστό ελληνικό φυσικόπεριβάλλον.

Μέσααπό το μήνυμα “WORKINGFROM A DISTANCE?”, η SKYexpress καινοτομεί ξανά προβάλλοντας τιςδυνατότητες της χώρας μας να αποτελέσειέναν τόπο εργασίας από απόσταση γιατους φίλους της, δράση με πολλαπλά οφέληγια την οικονομία και τον τουρισμό τηςχώρας μας.

Ηκαμπάνια “Greece is Bliss” είναι και φέτοςβασισμένη σε φωτογραφίες της βραβευμένηςΕλληνίδας ταξιδιωτικής φωτογράφου,Μαρίνας Βερνίκου οι οποίες αναδεικνύουντη μοναδικότητα των ελληνικών τοπίων.

ΗSKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνικήαεροπορική εταιρεία, συμβάλλει καιφέτος στην άμεση επανεκκίνηση τηςελληνικής τουριστικής οικονομίας,παρέχοντας ανταγωνιστικές υπηρεσίεςκαι ναύλους για κάθε ταξιδιώτη. Μέσααπό την καινοτόμο οπτική της προτείνειμια νέα στρατηγική αντίληψη για τονελληνικό τουρισμό, διευρύνει τιςπροοπτικές των προορισμών που εξυπηρετείκαι δίνει ώθηση στις τοπικές κοινωνίεςκαι στην εθνική οικονομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα