H Chillbox στην Franchise Paris Expo

H Chillbox στην Franchise Paris Expo

Παρουσία στην Paris Franchise Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση franchise στην Ευρώπη, είχε φέτος η Chillbox μέσω της Deli Grec S.A.S., η οποία έχει αναλάβει το master franchise για την επέκταση της εταιρείας στην αγορά της Γαλλίας

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 23 με 26 Μαρτίου 2014 στην περιοχή Porte de Versailles του Παρισιού, με τη συμμετοχή 500 εκθετών από 87 εμπορικές κατηγορίες και 22 χώρες, καταγράφοντας φέτος 10% αύξηση επισκεπτών.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, η Chillbox έδωσε την ευκαιρία σε 40.000 και πλέον επισκέπτες – πιθανούς franchisees να γνωρίσουν από κοντά τη συνταγή επιτυχίας του ελληνικού frozen yogurt.

Σημειώνεται πως, την παρούσα χρονική στιγμή, το δίκτυο καταστημάτων Chillbox διατηρεί παρουσία στις αγορές, της Μ. Βρετανίας (1 κατάστημα), της Αυστρίας (1 κατάστημα), του Βελγίου (1 κατάστημα), της Γαλλίας (1 κατάστημα), της Ολλανδίας (1 κατάστημα), της Ουγγαρίας (1 κατάστημα), της Σουηδίας (4 καταστήματα), της Βουλγαρίας (4 καταστήματα), της Κύπρου (2 καταστήματα), και της ΠΓΔΜ (1 κατάστημα).

Σε ό,τι αφορά στην αγορά της Γαλλίας, εντός Απριλίου αναμένεται το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην πόλη Dijon, ενώ το τριετές πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας προβλέπει τη δημιουργία 30 καταστημάτων, 10 εκ των οποίων στο Παρίσι.


Σχετικά με την Chillbox

Η Chillbox δραστηριοποιήθηκε  εμπορικά  με το πρώτο κατάστημα Chillbox τον Φεβρουάριο του 2012  με όραμα να προσφέρει την καλύτερη γευστική εμπειρία ελληνικού frozen yogurt.

Η θερμή αποδοχή από το κοινό αποτέλεσε το εφαλτήριο για σημαντικά βήματα ανάπτυξης με αποτέλεσμα σήμερα να λειτουργούν μέσω συστήματος franchise περισσότερα από 70 καταστήματα Chillbox σε 11 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από 4.500.000 καταναλωτές ετησίως.

Βασική προτεραιότητα  για την Chillbox είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας, της διατροφικής αξίας και της ανώτερης γεύσης του frozen yogurt, γι’ αυτό και επιλέγει να χρησιμοποιεί τα πιο αγνά υλικά και να εμπιστεύεται για την παραγωγή, την ελληνική εταιρεία «Παγωτά Δωδώνη ΑΒΕΕ» (εταιρεία του Ομίλου NBGI), η οποία με την πολύχρονη εμπειρία της, την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία και τους αυστηρούς ελέγχους εγγυάται την ανώτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος. 

Η Chillbox ανήκει στην NBGI Private Equity του ομίλου της Εθνικής τράπεζας. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα