H πλατφόρμα WOM Ambassadors.com μετονομάζεται σε Youzz.net

H πλατφόρμα WOM Ambassadors.com μετονομάζεται σε Youzz.net

Το Youzz.net™ είναι πλέον η νέα πλατφόρμα WOM που αντικαθιστά την Ambassadors.com, δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο, διεθνές brand, που σκοπεύει να αποτελέσει την κορυφαία πολυεθνική και πολύγλωσση πλατφόρμα word-of-mouth στον κόσμο

Η Advocate/Burson-Marsteller, υπεύθυνη για την προσαρμογή, διαχείριση και ανάπτυξη της διαδικτυακής κοινότητας WOM (word-of-mouth) marketing στην Ελλάδα, που δίνει στον καταναλωτή την δυνατότητα να μιλά απευθείας με τα αγαπημένα του brands, ανακοινώνει πως η πρωτοποριακή πλατφόρμα word-of-mouth marketing www.wom-ambassadors.com που είχε τεθεί σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2013, μετονομάστηκε σε Youzz.net και λειτουργεί στην διεύθυνση: http://youzz.net/

Η νέα, βελτιωμένη πλατφόρμα Youzz.net, μετά από δύο χρόνια ερευνών και μίας επένδυσης της τάξης των 500,000 Ευρώ, είναι πια πραγματικότητα, αντικαθιστώντας την ήδη επιτυχημένη πλατφόρμα www.wom-ambassadors.com, που ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμη σε Πορτογαλία, Ισπανία, Βραζιλία και Ελλάδα, στοχεύοντας μέσα στα επόμενα 3 χρόνια να έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα youzzers σε 35 χώρες.

Το Youzz.net μπαίνει στην ζωή μας, στοχεύοντας να ανοίξει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες του word-of-mouth marketing στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δίνοντας για πρώτη φορά την δυνατότητα δημιουργίας κοινών καμπανιών ταυτόχρονα, ανάμεσα σε διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Η πλατφόρμα Youzz.net κληρονομεί από το ήδη επιτυχημένο www.wom-ambassadors.com μια παγκόσμια κοινότητα 135,000 brand enthusiasts και influencers, τους youzzers, από τους οποίους 4000 (60-40 γυναίκες-άνδρες) βρίσκονται στην Ελλάδα, παρέχοντάς τους μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, σε ένα ανανεωμένο και ακόμα πιο εύχρηστο περιβάλλον.

Σε ό,τι αφορά στους πελάτες μας, η πλατφόρμα Youzz.net τους δίνει την δυνατότητα, μέσα από το ανανεωμένο campaign dashboard, να παρακολουθούν 24/7 και real time, μια σειρά από κρίσιμες παραμέτρους γύρω από την αποδοτικότητα της καμπάνιάς τους και το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από την κοινότητα των youzzers, όπως και να έχουν συνεχή πρόσβαση σε live έρευνες αγοράς.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένα μέλος της κοινότητας: «Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω στην καμπάνιά σας, η εμπειρία ήταν απίστευτη. Μου αρέσει να δοκιμάζω πρώτος νέα προϊόντα και να μοιράζομαι τη γνώμη μου για αυτά με τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να γίνουν μέλη της κοινότητας του Youzz.net™. Ανυπομονώ για την επόμενη δράση! »

Για περισσότερες πληροφορίες για την κοινότητά μας, τις υπηρεσίες της, τον τρόπο εγγραφής και τις καμπάνιες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και για να έρθετε σε επαφή μαζί μας, επισκεφθείτε μας στο www.youzz.net και στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/Youzz.netGR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα