Η Πριγκίπισσα Άννα στην ετήσια εκδήλωση των βραβείων City and Guilds του ομίλου PEOPLECERT

Η Πριγκίπισσα Άννα στην ετήσια εκδήλωση των βραβείων City and Guilds του ομίλου PEOPLECERT
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση των βραβείων City and Guilds του ομίλου PEOPLECERT, παρουσία της Αυτής Υψηλότητας, Πριγκίπισσας Άννας, Προέδρου του City and Guilds of London Institute.

Διαβάστε για την επίσημη εκδήλωση των βραβείων City and Guilds στα οποία παρευρέθηκε και η Πριγκίπισσα Άννα. (Pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση των βραβείων City and Guilds του ομίλου PEOPLECERT, παρουσία της Αυτής Υψηλότητας, Πριγκίπισσας Άννας, Προέδρου του City and Guilds of London Institute.

Στόχος της εκδήλωσης, την οποία χαιρέτισε ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα Dr. David Landsman OBE, και στην οποία παρευρέθησαν περισσότεροι από 120 συνεργάτες του οργανισμού, ήταν η αναγνώριση αριστούχων μαθητών και συνεργατών του ομίλου που συμβάλλουν στη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων στην εκπαίδευση.

Οι κύριοι David Illingworth BA FCA, Trustee του City and Guilds of London Institute και Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PEOPLECERT, παρουσίασαν την επιτυχημένη πορεία του οργανισμού στην Ελλάδα, ο οποίος ότι μέσα σε 5 χρόνια έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς φορείς πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, με ένα εθνικό δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει το ”Teachers club” με 13.000 μέλη.

Στη συνέχεια, η Πριγκίπισσα Άννα παρέδωσε βραβεία σε μαθητές από όλη την Ελλάδα που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε όλα τα επίπεδα των εξετάσεων City and Guilds το 2011.

Παράλληλα, βραβεύτηκαν εκπρόσωποι των παρακάτω φορέων:

*Το Χαμόγελο του Παιδιού, που συνεργάστηκε με την PEOPLECERT για την παροχή δωρεάν εξετάσεων City and Guilds, συμβάλλοντας στην πνευματική και προσωπική ανάπτυξη παιδιών. Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Βαρβαγιάννη, εκ μέρους του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κυρίου Κώστα Γιαννόπουλου.

*‘Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Διαβατών της Θεσσαλονίκης’, που στοχεύει στην πνευματική ανάπτυξη των κρατουμένων, δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία για την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία. Το Σχολείο συνεργάζεται με την PEOPLECERT, για την παροχή δωρεάν εξετάσεων  City and Guilds. Το βραβείο παρέλαβε ο Δημήτρης Λαλούσης, Εξεταστής του Σχολείου.

Τέλος, βραβείο έλαβε και η κυρία Αναστασία Σπυροπούλου, εκδότρια του ELT news, για τη συνολική συμβολή της στην ανάπτυξη της διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο κύριος Νικολαΐδης δήλωσε: ”Η PEOPLECERT καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο να συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο και να προσφέρει ίσες ευκαιρίες για εκπαίδευση σε όλους, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας ενάντια στην κοινωνική απομόνωση”.

”Σήμερα αναγνωρίζουμε την προσπάθεια, τον ανθρωπισμό και τη δέσμευση συνεργατών μας που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου, αλλά κυριότερα, της κοινωνίας μας. Για τους μαθητές και τους συνεργάτες μας, η βράβευση από την Πριγκίπισσα Άννα είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το επίτευγμά τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα