Η Seneca Medical Group δίπλα στους εγκαυματίες

Η Seneca Medical Group δίπλα στους εγκαυματίες

Η Seneca Medical Group, η Νο 1 εταιρεία μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη και η Salvia, η ελληνική οργάνωση για το έγκαυμα και τους εγκαυματίες, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους.

H Seneca, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, πραγματοποιεί, εντελώς δωρεάν, μεταμοσχεύσεις μαλλιών, σε ασθενείς που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από φωτιά ή ατύχημα και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την επέμβαση.

Αντίστοιχα η Salvia, αχολούμενη εθελοντικά με εγκαυματίες, ήδη από το 2018, στηρίζει τους ίδιους και τις οικογένειές τους στις καθημερινές, πολλές φορές απρόβλεπτες και πολυεπίπεδες, ανάγκες τους.

«Μέσω αυτής της συνεργασίας η Seneca θα προσπαθήσει να συμβάλει στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης των ανθρώπων που έχουν υποστεί μία τέτοια τραυματική εμπειρία.», δήλωσε ο Γιώργος Κοτταρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Seneca Medical Group.

Η Seneca Medical Group έχει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη μεταμόσχευση μαλλιών. Συνδυάζει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων. Όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από ιατρούς, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα