Η χαμηλή τιμή συναντά τη ποιότητα στη Black Friday του myshoe

Η χαμηλή τιμή συναντά τη ποιότητα στη Black Friday του myshoe

O αμερικανικός θεσμός της "Black Friday" έρχεται και στο myshoe, που προσφέρει στους πελάτες του εξαιρετικής ποιότητας παπούτσια σε ακόμη χαμηλότερες τιμές για σήμερα 27 Νοεμβρίου

Η Black Friday είναι ένας αμερικάνικος “θεσμός”, κατά τον οποίο τα εμπορικά καταστήματα προσφέρουν στους πελάτες τους μεγάλες εκπτωτικές ευκαιρίες την επόμενη μέρα από την “Ημέρα των Ευχαριστιών”, το ίδιο κάνει και το myshoe .

Το όνομά της προέρχεται από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και ο όρος χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει τον μεγάλο αριθμό καταναλωτών, που εξορμούν στα καταστήματα για να κάνουν τα ψώνια τους. Η ημέρα αυτή σημαίνει και την αρχή της περιόδου για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, και η Black Friday προσφέρει απίστευτα καλές τιμές και πολλές προσφορές.

Έτσι, λοιπόν το myshoe φέρνει τη Black Friday και στην Ελλάδα και προσφέρει την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, μεγάλες εκπτώσεις στα παπούτσια της στις ήδη ισχύουσες προσφορές. Τη σημερινή προσφορά μπορούν να επωφεληθούν όσοι θέλουν να ξεκινήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους αλλά και να αγοράσουν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δώρα σε πολύ καλές καλές τιμές.

Επειδή, λοιπόν, ο χειμώνας μοιάζει σαν να μόλις ξεκίνησε, μιας και τώρα ξεκινούν και οι βροχές, τα κρύα και τα πρώτα χιόνια το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων προσφέρει για σήμερα έκπτωση -25% με το ειδικό κουπόνι σε όλα τα μποτάκια για να εξοπλιστείτε. Μόνο για σήμερα!

Προτάσεις για γυναικεία μποτάκια ( Οι τιμές που αναγράφονται έχουν υπολογιστεί μαζί με την επιπλέον έκπτωση -25% στις ήδη ισχύουσες προσφορές, χρησιμοποιώντας τον κωδικό blackfriday)

Μποτάκι Nikki Me 48 ευρώ

Μποτάκι Nikki Me 29 ευρώ

Μποτάκι Maria Mare 46 ευρώ

Μποτάκι S. Oliver 54 ευρώ

Προτάσεις για ανδρικά μποτάκια

Μποτάκι Levon 41 ευρώ

Μποτάκι Bitter & Sweet 21 ευρώ

Μποτάκι Levon 41 ευρώ

Μποτάκι Levon 42 ευρώ

* Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές που αναγράφονται είναι μαζί με την επιπλέον έκπτωση -25% στις ήδη ισχύουσες προσφορές, χρησιμοποιώντας τον κωδικό blackfriday.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα