ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Σύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας με κορυφαίες εταιρίες Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Σύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας με  κορυφαίες εταιρίες Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής

Με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της Αρτοζαχαροπλαστικής ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με 4 από τις κορυφαίες εταιρίες των τομέων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοχετεύει στους σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας τα καλύτερα υλικά της αγοράς και για αυτό επενδύει συνεχώς σε νέους συνεργάτες με υψηλό βεληνεκές στην ποιότητα των προϊόντων και πρώτων υλών!

Ταυτόχρονα συνεργάζεται με κολοσσιαίες εταιρίες στη διοργάνωση Masterclasses, σεμιναρίων, δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Παράλληλα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζει την πρακτική άσκηση και επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών στις κορυφαίες επιχειρήσεις!

Συνολικά 4 εταιρίες – σταθμοί στο τομέα της Αρτοζαχαροπλαστικής εμπιστεύονται τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και πορεύονται από κοινού, με στόχο την ενίσχυση της αγοράς εργασίας με νέους και πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες.

H εταιρία «Μύλοι Λούλη» κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και με τη βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της πάνω από 170 τελικά προϊόντα αλεύρων, εξασφαλίζοντας έτσι, τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία.

Ειδικά από φέτος που ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς αναπτύσσεται με νέο παράρτημα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην πόλη του Βόλου η συνεργασία με τους Μύλους Λούλη αναμένεται να είναι ακόμα πιο δημιουργική και αποτελεσματική.

Κοινός παρονομαστής των δύο εταιριών είναι ο τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας «Μύλοι Λούλη» και εκπαιδευτής στα τμήματα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Οtmar Fricker!

Ο γνωστός και ως “Master Baker” παρασκευάζει μαζί με τους σπουδαστές υπέροχες και πρωτότυπες συνταγές, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα άλευρα της αγοράς!

Η ανανέωση για μία ακόμη χρονιά της συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την εταιρεία παραγωγής και διάθεσης γαλακτοκομικών προϊόντων FrieslandCampina Hellas, η οποία ουσιαστικά ταυτίζεται με τα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ και καλύπτει για παραπάνω από 90 χρόνια τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειας, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ποιοτικό εκπαιδευτικό έργο.

H FrieslandCampina Hellas

διαθέτει στην ελληνική αγορά βρεφικά και νηπιακά γάλατα, βρεφικές κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα και τυριά με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις.

Από το 1997 έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και άρτια οργανωμένο τμήμα Foodservice, προσφέροντας υψηλό επίπεδο γνώσης, εκπαίδευσης και εξειδικευμένων υπηρεσιών στους επαγγελματίες και σπουδαστές τμημάτων Γαστρονομίας.

Η εταιρεία προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων επαγγελματικής χρήσης, τις κρέμες DEBIC, τα τυριά FRICO, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE και τα γάλατα NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, NOYNOY μερίδες, παρέχοντας στους σπουδαστές και καθηγητές του τομέα Γαστρονομίας άριστα υλικά για εκπαίδευση, εξάσκηση και τελειοποίηση των πιάτων τους!

Οι «Παράξενες Ύλες» ιδρύθηκαν το 2011 με σκοπό να προσφέρουν ποιοτικές πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής & μαγειρικής στην ελληνική αγορά εξασφαλίζοντας αποκλειστική συνεργασία με την ισπανική SOSA.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 παρέχει στους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής μια ευρεία γκάμα προϊόντων από την εταιρία «Παράξενες Ύλες», όπως εργαλεία bar και εστιατορίων, βρώσιμα φύτρα βιολογικής καλλιέργειας και ξύλινα σκεύη σερβιρίσματος, ελληνικής κατασκευής.

Η εταιρία «Τhe Mart» αποτελεί ακόμα έναν σταθερό στρατηγικό συνεργάτη για τη Σχολή Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας την πιο πλούσια ποικιλία σε τρόφιμα, ποτά και επαγγελματικό εξοπλισμό, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η «Τhe Mart» συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται, έχοντας νέο Delivery Center και απαριθμώντας 13 καταστήματα ανά την Ελλάδα, ενώ διαθέτει χιλιάδες κωδικούς τροφίμων, μη τροφίμων και επαγγελματικού εξοπλισμού για κάθε χρήση, που παρέχονται σε διάφορες συσκευασίες, ώστε να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες.

Το IEK ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζει στους σπουδαστές την εξειδίκευση και εμπειρία που χρειάζονται για να ετοιμάζουν ελκυστικά προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, με ξεχωριστή γεύση, αλλά και με τη σωστή θρεπτική αξία.

Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε αποφοίτους Αρτοζαχαροπλαστικής της καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης σε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρίες, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι το πρώτο ΙΕΚ που από το 1998 εισήγαγε και λειτουργεί την ειδικότητα του «Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης» στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εδώ και 22 χρόνια αποτελεί την κορυφαία σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα, έχοντας καταρτίσει ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στηρίζει τις κορυφαίες εταιρίες σε κάθε τομέα, παραμένοντας πιστός στις αξίες της εκπαίδευσης!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα