Ημερίδα: Ελλάδα – Αζερμπαϊτζάν: Προκλήσεις και Ευκαιρίες Επιχειρηματικών Συνεργασιών

Ημερίδα: Ελλάδα – Αζερμπαϊτζάν: Προκλήσεις και Ευκαιρίες Επιχειρηματικών Συνεργασιών

Μια πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν, θα πραγματοποιηθεί στο DIVANI CARAVEL. Το πρόγραμμα και οι ομιλητές

Το Ελληνοαζέρικο Επιμελητήριο πραγματοποιεί στις 18 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο  DIVANI CARAVEL   την εναρκτήρια Ημερίδα του με θέμα «Ελλάδα – Αζερμπαϊτζάν: Προκλήσεις και Ευκαιρίες Επιχειρηματικών Συνεργασιών».

Κύριοι ομιλητές της Ημερίδας θα είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών κος Κ. Τσιάρας, ο Πρόεδρος του ΕλληνοΑζέρικου Επιμελητηρίου κος Γ. Παπαδόπουλος, ο οποίος θα αναφερθεί στους σκοπούς, τις δραστηριότητες και το όραμα του Επιμελητηρίου, ο Α’ Γραμματέας της Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν κος Anar Huseÿnov και η Εμπορική Ακόλουθος της Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν κα Xatira Museyibova.

Χαιρετισμό στην ημερίδα θα απευθύνουν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κος Π. Μίχαλος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης κος Σ. Τσόκας ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α. κος Κ. Μίχαλος και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ κος Χ. Σαχίνης.

Στην Ημερίδα θα παρευρεθούν επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να διεισδύσουν στην ταχέως αναπτυσσόμενη αζέρικη αγορά ή και να αναπτύξουν μελλοντικές συνεργασίες με αζέρικες επιχειρήσεις.

Διαβάστε το πρόγραμμα της Ημερίδας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα