Ύψιστη Διάκριση για το Spetses mini Marathon & Spetsathlon στα Social Media Awards 2016

Ύψιστη Διάκριση για το Spetses mini Marathon & Spetsathlon στα Social Media Awards 2016

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η κορυφαία εταιρία επικοινωνίας “Communication Lab” έδωσε το παρών και βραβεύτηκε στα Social Media Awards 2016, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 στο κατάμεστο Fantasia επί της λεωφ. Ποσειδώνος

Μέσα από την πολύ πετυχημένη 6 διοργάνωση του Spetses Mini Marathon, η εταιρία διακρίθηκε ανάμεσα σε πλήθος από brands και agencies που ξεχώρισαν, και απέσπασε το κορυφαίο βραβείο στην ενότητα Sports , για Best Use of Social Media.

Το βραβείο παρέλαβε η CEO της Communication Lab Δρ. Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, ιδρύτρια και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon & Spetsathlon, από τον Gyles Brandreth, πρώην μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου και σύμβουλο της Βασίλισσας της Αγγλίας . Παράλληλα, η ίδια , τονίζοντας τη σημασία του θεσμού αυτού και τα αποτελέσματα που αποφέρει η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την αγάπη για το νησί και τον αθλητισμό, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που για ακόμη μια φορά η Communication Lab, διακρίνεται και εμπλουτίζει με ακόμη ένα βραβείο τη συλλογή της, φτάνοντας τα 27! Εδώ και 6 χρόνια, είμαστε οι πρωτοπόροι σε ό,τι αφορά στις αθλητικές διοργανώσεις και τον τουρισμό. Έχοντας πάντα τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας , του Δήμου Σπετσών και των χορηγών, αλλά και την ενίσχυση και ανταπόκριση του κόσμου μέσα από τα social media, συνεχίζουμε δυναμικά με αγάπη για αυτό που κάνουμε».

Nikos Karanikolas © 2016

 

Για ακόμη μια χρονιά, το Spetses mini Marathon εντυπωσίασε και προσέλκυσε χιλιάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών, από 30 διαφορετικές χώρες στο πανέμορφο νησί των Σπετσών, για να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν την πληθώρα των αθλητικών και όχι μόνο εκδηλώσεων. Και φέτος, μέσα από τα social media, ανεδείχθη η συλλογικότητα και «προσβασιμότητα» του θεσμού, με την προβολή και στήριξη Παραολυμπιονικών, η αλληλεπίδραση με διεθνείς αθλητές και ολυμπιονίκες, καθώς και η προβολή των Σπετσών ως τουριστικού, και ειδικότερα αθλητικού, προορισμού. Η δημοτικότητα των social accounts του Spetses mini Marathon έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, μέσα από στοχευμένη, καθημερινή ελληλεπίδραση αλλά και συνεχή επικοινωνία με τους followers.

Για το 2017, το επετειακό, 5 Spetsathlon θα λάβει χώρα 5-7 Μαΐου και το 7 Spetses mini Marathon στις 6-8 Οκτωβρίου, ενώ στο προσεχές μέλλον θα ανακοινωθούν διαγωνισμοί και νέες πρωτοβουλίες και για τις δύο εκδηλώσεις μέσω των Social Media.

Get Social with Us:

http://www.facebook.com/marathonspetses

http://www.instagram.com/spetses_marathon

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα