Καλοκαιρινή προσφορά από την Anytime Online: 30€ από τα Jumbo με κάθε νέα οnline ασφάλιση

Καλοκαιρινή προσφορά από την Anytime Online: 30€ από τα Jumbo με κάθε νέα οnline ασφάλιση

Με κάθε νέο on line συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου από την Anytime, κερδίστε μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από τα Jumbo

Το καλοκαίρι επιτέλους είναι εδώ. Καλωσορίστε το, με τη δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από τα Jumbo που σας προσφέρει η Anytime με κάθε νέο οnline συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου.

Εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ για εσάς ή και την οικογένειά σας και εξορμήστε για διακοπές σε όλη την Ελλάδα, αφήνοντας πίσω σας το άγχος.

Η 1η direct ασφάλιση από την Interamerican είναι δίπλα σας. Με πλήρη οδική βοήθεια σε όλα τα προγράμματα, οποιαδήποτε ώρα, όπου κι αν βρίσκεστε. Από την Αλεξανδρούπολη ως τα Χανιά και από την Κέρκυρα ως τη Ρόδο, είτε πάθετε λάστιχο, είτε μείνετε από βενζίνη ή από μπαταρία, καλέστε το 1158. Η Anytime θα σπεύσει να ”σώσει” τις διακοπές σας από όλες τις κακοτοπιές, στο δρόμο σας.

Τώρα έχετε έναν παραπάνω λόγο να ασφαλιστείτε οnline στην Anytime,  μέσα σε 5΄. Επωφεληθείτε από την καλοκαιρινή προσφορά της και κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από τα Jumbo. Με τέτοιο καλοκαιρινό εξοπλισμό και την πλήρη κάλυψη της Anytime Online, το μόνο που χρειάζεστε για καλές διακοπές είναι η καλοκαιρινή σας διάθεση.

Ζήστε απλά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.anytime.gr ή συνδεθείτε στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα