Καρναβάλι στην Ιταλία

Καρναβάλι στην Ιταλία

Απολαύστε για πέντε ημέρες τα αξιοθέατα της Ρώμης και της Βενετίας σε ακόμα μια εκπληκτική προσφορά της TOURALFA

Διαφημιστική καταχώριση του:     TOURALFA


 


Χρήστου Λαδά 5-7    Αθήνα 105 61
Τηλ: 210-3225759
Φαξ: 210-3318381
e-mail:
[email protected]

5 ΗΜΕΡΕΣ ΡΩΜΗ – ΒΕΝΕΤΙΑ

20-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

1η ΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΡΩΜΗ

Αναχώρηση με την πτήση της ALITALIA 719 12:55 για Ρώμη. Άφιξη στις 14:10 μεταφορά & τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4* . Το απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στην αγορά της Ρώμης για να πάρετε μια πρώτη γεύση απά την ιταλική αγορά στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της πόλης. Τους μεγάλους οίκους μόδας θα βρείτε στη βία Σιστίνα, την πιάτσα ντι Σπάνια και τις οδούς Κοντότι, Φρατίνα, και ντελ Κόρσο ή μπορείτε να κάνετε απλώς μία πρώτη γνωριμία με την «αιώνια πόλη».

2η ΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ

Στην πρωινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Ρώμης. Το Κολοσσαίο, τη Φοντάνα ντι Τρέβι, τη Βασιλική του Αγ. Πέτρου των Δεσμών με το Μωϋσή του Μιχαήλ Άγγελου, την πλατεία Βενετίας, και την εκκλησία του Αγ. Πέτρου στο Βατικανό (η ξενάγηση στη Βασιλική του Αγ.Πέτρου γίνεται με ακουστικά, κόστος 1€). Επίσης θα περάσουμε από τους σημαντικότερους δρόμους που παρουσιάζουν ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον (Via Veneto, Λεωφ. Των Ρωμαϊκών αγορών, κ.τ.λ.). Προαιρετικά μπορούμε να επισκεφθούμε τα μουσεία του Βατικανό και την Capela Sistina .

3η ΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ρώμης και αναχώρηση για Βενετία με την πτήση της Alitalia 1465 στις 09:40. Άφιξη και μεταφορά σε ξενοδοχείο 4* (Mestre). Άμεση μεταφορά με πούλμαν στο Tronchetto, όπου θα πάρουμε βαπορέτο για τον Αγ. Μάρκο. Από εκεί θα χαθούμε στα αμέτρητα κανάλια και πάρουμε μια πρώτη «μυρωδια» της πόλης και του φημισμένου Καρναβαλιού της. Αργά το απόγευμα μεταφορά από το Tronchetto στα ξενοδοχεία σας.

4η ΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρωϊνό, αναχώρηση με πούλμαν για το Tronchetto. Από τον Αγ. Μάρκο θα ξεκινήσει η ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στα ξενοδοχεία.

5η ΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

Πρωϊνό ελεύθερο για ψώνια ή μια τελευταία βόλτα στα κανάλια

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ                      

Δίκλινο: 629,00€       Μονόκλινο: 819,00€          Παιδικό: 569,00€                                  ΦΟΡΟΙ: 120,00€

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα