Κερδίστε βιβλία από το BusinessBooks.gr!

Κερδίστε βιβλία από το BusinessBooks.gr!

Διαγωνισμός από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο BusinessBooks.gr. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε

Το BusinessBooks.gr , ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο αποκλειστικά επιχειρησιακών βιβλίων, προσφέρει εντελώς δωρεάν:

– σε 5 τυχερούς, τον οδηγό επιτυχίας «Πώς να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας: Time Management» από τη σειρά «Business & Management» των εκδόσεων Kogan Page

– σε όλους τους διαγωνιζόμενους, ένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορά επιχειρησιακών βιβλίων από το BusinessBooks.gr.

Συμπληρώστε τη φόρμα , μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε!

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 και η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω e-mail, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο facebook και twitter του BusinessBooks.gr.

Το BusinessBooks.gr διαθέτει στο αναγνωστικό κοινό επιχειρησιακά βιβλία, ελληνικά και ξενόγλωσσα, τα οποία καλύπτουν τις εξής κατηγορίες:

• Λογιστική

• Διοίκηση

• Οικονομικά

• Μάρκετινγκ

• Πληροφορική

• Δίκαιο.

Συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στη λιανική και χονδρική πώληση και εξασφαλίζει μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις και πακέτα βιβλίων για τους επισκέπτες του. Μάλιστα, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο βιβλίων! Φτιάξτε τη δική σας προσφορά επιλέγοντας δύο ή περισσότερους από τους αγαπημένους σας τίτλους, κερδίζοντας έτσι, αυτόματα επιπλέον έκπτωση!

Επισκεφθείτε το www.businessbooks.gr και περιηγηθείτε στην Πηγή των Επιχειρησιακών Βιβλίων! Ενημερωθείτε για όλες τις εκδόσεις που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιείστε τις μεγάλες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων. Όλη η γνώση είναι εδώ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα