Λειτουργική κομψότητα στη νέα σειρά κλιματιστικών της Samsung

Λειτουργική κομψότητα στη νέα σειρά κλιματιστικών της Samsung

Λειτουργικότητα, οικονομία και καινοτόμος τριγωνικός σχεδιασμός τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς κλιματιστικών της Samsung

Η Samsung Electronics Hellas παρουσιάζει τη νέα σειρά κλιματιστικών της στην ελληνική αγορά. Βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς αποτελούν ο ιδιαίτερος τριγωνικός σχεδιασμός, η λειτουργικότητα και η οικονομία.

Ο καινοτόμος τριγωνικός σχεδιασμός των κλιματιστικών προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις σε πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου. Χάρη στην τριγωνική σχεδίαση, ο αέρας ψύχεται και διοχετεύεται στο χώρο γρηγορότερα και πιο ομοιόμορφα. Ο νέος σχεδιασμός των κλιματιστικών σε συνδυασμό με τον Digital Inverter Compressor με 10 χρόνια εγγύηση, εξασφαλίζουν μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη οικονομία.

Παράλληλα, τα 2 επίπεδα ψύξης επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες. Ακόμα και για τις περιπτώσεις που στον χώρο βρίσκεται μόνο ένα άτομο, με το πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας περιορίζεται η άσκοπη κατανάλωση.

Μία επιπλέον λειτουργία για την οποία ξεχωρίζουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα κλιματιστικών της εταιρείας είναι η δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi. Ο καταναλωτής μπορεί να κατεβάσει μία εφαρμογή στο κινητό του, που του δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει το κλιματιστικό, να επιλέξει θερμοκρασία, ακόμα και διαγνώσει τυχόν προβλήματα στη λειτουργία του, είτε βρίσκεται εκτός είτε εντός του σπιτιού.

Από πλευράς λειτουργικότητας, η ίδια η συντήρηση του κλιματιστικού απλοποιείται ακόμη περισσότερο. Το φίλτρο νέας γενιάς αφαιρεί από τον αέρα τους πιο κοινούς βλαπτικούς παράγοντες, βοηθώντας στη δημιουργία μιας υγιεινής οικιακής ατμόσφαιρας, ενώ το φίλτρο που βρίσκεται στο πάνω μέρος του κλιματιστικού αφαιρείται και επανατοποθετείται με μια απλή κίνηση, προσφέροντας σε κάποιον τη δυνατότητα να το καθαρίζει, όσο συχνά επιθυμεί.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd είναι πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στα προϊόντα τεχνολογίας και στοχεύει στην προσφορά νέων δυνατοτήτων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω συνεχών καινοτομιών και εφευρέσεων, μεταμορφώνουμε τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, tablets, computers, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, LTE συστημάτων, ιατρικών συσκευών, ημιαγωγών και LED τεχνολογιών. Απασχολούμε 286.000 άτομα σε 80 χώρες με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 216,7 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα