Μαλδίβες, Πουκέτ και Σιγκαπούρη με έκπτωση 70%!

Μαλδίβες, Πουκέτ και Σιγκαπούρη με έκπτωση 70%!

To news247 εξασφάλισε για σένα κουπόνι επιπλέον έκπτωσης -30% για 150 προορισμούς. Κάνε κράτηση μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, επωφελήσου από τους μειωμένους ναύλους και κέρδισε τριπλά μίλια

Από ώρα σε ώρα διαβάζω πιάνουν τα μποφόρ στην χώρα μας και όλοι ασχολούνται με τον παγετό και την πτώση της θερμοκρασίας. Προσωπικά έχω ήδη βαρεθεί. Δεν βρίσκω τον λόγο που όλοι ενθουσιάζονται με τα χιόνια.

Για εσένα που ζεις στο κέντρο της πόλης τα χιόνια δεν είναι ευχάριστο καιρικό φαινόμενο και καθόλου βολικές οι συνθήκες που προκαλούν. Ούτε ο καύσωνας είναι αλλά τουλάχιστον δεν σου παγώνει το πεζοδρόμιο και το παρμπρίζ.

Σκέφτηκα λοιπόν πως θα μπορούσα να σε βοηθήσω να αποφύγεις τις θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν. Ωραίο και το χιονοδρομικό αλλά πιο ωραίος ο ήλιος, η παραλία και η ξαπλώστρα. Σκέφτηκες ποτέ πως θα ήταν να γυρνάς μαυρισμένος μετά από χειμερινές διακοπές; Δεν εννοώ τα ξεφλουδισμένα μάγουλα μετά το σκι. Ολόκληρο το κορμί εξωτικά μαυρισμένο.. Άσε τα έχω σκεφτεί όλα.

 

Η Qatar Airways προσφέρει αποκλειστικές προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε περισσότερα από 150 μέρη σε όλο τον κόσμο. Κάνε κράτηση έως τις 17 Ιανουαρίου 2016 και επωφελήσου από τους ειδικούς ναύλους με έκπτωση έως -40% στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση για ταξίδια μεταξύ 19 Ιανουαρίου και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Να μην ξεχάσω μόνο να σου πω για το κουπόνι με επιπλέον 30% έκπτωση, με τη χρήση του κωδικού QRTFGR.

Μαλδίβες, Ντουμπάι, Πουκέτ και Σιγκαπούρη. Οι επιλογές για εξωτικές διακοπές μέσα στο καταχείμωνο είναι τόσες πολλές. Θα μπορούσα να σου μιλάω με τις ώρες και χωρίς κούραση. Εσύ πάρε μόνο το αντηλιακό σου.

Δέσε την ζώνη σου, είμαστε έτοιμοι για απογείωση!

Κάνε κλικ εδώ και δες ολόκληρη την προσφορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα