Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε 3 ημέρες διαμονή στο ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε 3 ημέρες διαμονή στο ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα

Μεγάλος διαγωνισμός του News 247 και του ekdromi.gr. Τρεις ημέρες διαμονή στο ξενοδοχείο 5 Αστέρων των Ιωαννίνων. Δηλώστε συμμετοχή και μπορεί να είστε ο τυχερός

To news247.gr και το ekdromi.gr διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό και ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει μια φανταστική διαμονή στο 5 Αστέρων ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα! Το δώρο αφορά διαμονή για 3 ημέρες/2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό!

Εξαίρεση αποτελούν οι εορτές και αργίες και η διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου, απο Απρίλιο έως και τέλη Αυγούστου.

Περισσότερα για το Epirus Palace μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Όροι διαγωνισμού

Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση  του συμμετέχοντος στην ένταξη των μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του  σε Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων, τηρούμενο πάντα σύμφωνα με τον Ν.  2472/1997. Το ως άνω Αρχείο θα χρησιμοποιηθεί από την διοργανώτρια και από  τις συνεργαζόμενες εταιρείες που αυτή θα διορίσει για τη διενέργεια της  επεξεργασίας του, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της για τους σκοπούς  του διαγωνισμού, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών και  άλλων συναφών σκοπών, αλλά και για μελλοντική ενημέρωσή τους σχετικά με  διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες (marketing) των προϊόντων και  υπηρεσιών της διοργανώτριας εταιρείας και του ekdromi.gr.

Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός των ανωτέρω, νομικά ή φυσικά πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο, επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια εταιρεία.

Η διοργανώτρια εταιρεία δύναται να προβεί σε οιαδήποτε ενέργεια κριθεί σκόπιμη για τη διαφημιστική εκμετάλλευση της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Ενδεικτικά αναφέρεται η αναπαραγωγή οπτικοακουστικού υλικού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την κλήρωση ή την παράδοση των δώρων στους νικητές, η δημοσίευση των ονομάτων τους σε αυτά, αλλά και η μετά την επιστροφή των νικητών προβολή της εμπειρίας τους από το ταξίδι, στο οποίο συμμετείχαν. Οι συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στη διοργανώτρια εταιρία καθώς και στο ekdromi.gr για τις ως άνω προωθητικές ενέργειες, συναινούν στην εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς και ρητώς, δηλώνοντας δε ότι τα ως άνω δεν προσβάλλουν καμία πτυχή της προσωπικότητάς τους.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα